Ünlü isimlerden 'Elif Perinçek' paylaşımı: Pamuk ellerini öperim yavrum! - Sayfa 17

ŞEBNEM ÇAPA

Gözleri sevinçle yaşartan ne güzel bir fotoğraf. Elif bebek gibi henüz enkaz altında olanlar inşallah sağlam bir şekilde çıkarlar. Dualarımız, kalbimiz sizinle...Tüm kurtarma ekiplerine minnetlerimi sunarım, iyi ki varsınız


1719
Ünlü isimlerden 'Elif Perinçek' paylaşımı: Pamuk ellerini öperim yavrum! - Sayfa 18

HÜLYA KOÇYİĞİT

Hayata sımsıkı tutunan Elif, mucizenin adı olan Elif... Bugün sen bizim yüzümüzü güldürdün. Dilerim bundan sonra hayat da güzellikleriyle senin yüzünü güldürür. Cansiperane çalışan, gecesini gündüzüne katan, mucizeler yaşamamızı sağlayan, fedakar kahramanlarımız her birinize minnettarız.

Yüreğim hala o enkazın altında kalanlarla çarpıyor... Elif gibi, sağ salim çıktıklarının haberlerini alırız inşallah.

Bu felaketi ilk öğrendiğimde hiç can kaybı olmamasını dilemiştim ama maalesef öyle olamadı. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, sevdiklerini kaybedenlere de baş sağlığı ve sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.


1819
Ünlü isimlerden 'Elif Perinçek' paylaşımı: Pamuk ellerini öperim yavrum! - Sayfa 19

PELİN AKİL

Sen o minicik bedeninle küçücük yüreğinle 65 saat aç susuz korkuyla mücadeleyle geçen zamanın ardından güneş gibi doğdun günümüze. Sen gözlerimizin nurusun Elif bebek.Kahramanının gözlerindeki yorgunluk silinivermiş o minicik elinin hayata tutunma isteğiyle. Allah gece gündüz demeden var gücüyle orada çalışan, hala sıcak olan bedenlere umutla ulaşmaya çalışan tüm kurtarıcıların ve yüreği İzmir için atan herkesin tuttuğunu altın etsin.

Önceki 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


1919