Gündem
17 Eki 2014 17:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:50

Ünlü gazeteciden moda sitesi!

Star Gazetesi’nde 16 yıldır Moda üzerine yazılar yazan Hale Ceylan Barlas, moda dünyasındaki gazetecilik yolculuğunu www.haleceylanbarlas.com web sitesine taşıdı.

Moda konusunda iddialı olan sitede, klasik moda sitelerinden farklı olarak ünlüler gardroplarını haleceylanbarlas.com için açacak, Hale Ceylan Barlas’ın gardrobu ile her gün kombin sanatı ile tanışacak, Pazar Yeri bölümü ile sadece mağazalardan değil alternatif alışveriş fırsatlarından haberdar olacak ve İstanbul Fashion Week defilelerini, defile hakkındaki yorumları ve röportajları anında canlı olarak izleyebileceksiniz. Haleceylanbarlas.com’un bir başka sürprizi ise, ünlü gazetecinin 6,5 yaşındaki kızı Kayra Barlas’ın da kendi moda bölümünün olması. Şıklığı ile çocukların moda ikonu olan Kayra Barlas, sitede kendi gözünden çocuk modasını anlatacak ve yansıtacak. Web sitesinin bir başka önemli farkı ise büyük beden ve tesettür giyim modası için de geniş yer ayrılmış olması.

Tam 19 yıl 4 ay önce Medya dünyasında okul sayılan Yeni Yüzyıl gazetesinde gazeteciliğe adım atan Hale Ceylan Barlas, son 16 yıldır Star gazetesinin hafta sonu ek’lerinde moda üzerine yazılar yazıyor, ünlülerle röportajlar gerçekleştiriyordu. Hale Ceylan Barlas, moda dünyasında ki gazetecilik yolculuğunu şimdi kendi adını taşıyan www.haleceylanbarlas.com wem sitesi ile internet gazeteciliğine taşıyor. Oldukça iddialı olan web sitesinde “Moda olan ne varsa var, hatta moda olmadığını düşündüklerinizle kendi sitilinizi yaratma şansı var”.



Klasik moda sitelerinden farklı bir çizgide hazırlanan haleceylanbarlas.com’da, ilk dikkat çeken ünlülerin gardroplarını Hale Ceylan Barlas’a açmaları oluyor. Sitenin açılışında gardrobunu ve tarzını açan ilk ünlü isim Sinem Öztürk oldu. Sinem Öztürk ile yapılmış bu keyifli röportajı ve ünlü oyuncunun gardrobunu haleceylanbarlas.com’da okuyabilirsiniz. Sitede dikkat çeken diğer unsurlar ise, “Hale’nin Gardrobu” bölümü. Bu bölümde, her gün Hale Ceylan Barlas’ın ne giydiğini ve giydiklerini seçerken neyi nasıl kombinlediğini bulacaksınız. Yine, ünlü gazetecinin 6,5 yaşındaki kızı Kayra Barlas’ın da çocuk modasına yönelik yazıları ve moda olanları paylaştığı bölümü de ilgiyle takip edeceksiniz.

Moda dünyasının unuttuğu “Büyük Beden” ve “Tesettür Giyim” modası ise haleceylanbarlas.com’da oldukça geniş ve ayrı bölümlere sahip. Büyük Bedenler ve tesettürlüler için kombin önerileri, marka önerileri ve yeni tarzları bulacağınız sitede her sezonun yeniliklerinden de haberdar olacaksınız. Trend Çadırı bölümünde dünyaca ünlü modacıların son koleksiyonlarından ve defilelerinden haberler sunulan sitede, güzellik, bakım önerileri, makyaj trendleri ve markalardan haberler, son indirimler, kampanyalar da yer alıyor. Haleceylanbarlas.com’da ilginizi çekecek bir başka farklı konu ise “Pazar Yeri” bölümü. Semt pazarlarından son trendleri ve kombinleri paylaşacak olan ünlü gazetecinin gözünden şık olmanın yolunun sadece ünlü mağazalardan geçmediğini de görmüş olacaksınız.



İSTANBUL FASHION WEEK’DEN CANLI YAYIN..

İnternet gazeteciliğine iddialı bir başlangıç yapan Hale Ceylan Barlas, 19 yıllık moda gazeteciliği tecrübesini kendi web sitesinde MBIFWI’ye de taşıyor. Ünlü gazeteci, MBFWI’den her gün canlı yayın yaparak moda tutkunlarını izleyemedikleri defilelerle buluşturuyor. Defilelerden canlı yayınların yanı sıra, röportajlar ve defile sonrası yorumlar da sıcağı sıcağına haleceylanbarlas.com’da olacak.