Ünlü futbolcu için şok eden aşk iddiası! 1 değil 2 değil tam 3 kadınla...

Dünyada yaz transfer döneminin en çok konuşulan imza olan Grealish, Manchester City'ye 117,50 milyon euroya olduktan sonra adı aşk iddialarına karışmaya devam ediyor. 26 yaşındaki yıldız futbolcunun, Sasha Attwood ile neredeyse 10 yıllık bir ilişkisi olmasına rağmen aynı TV programından iki kadınla birlikte olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Ünlü futbolcu için şok eden aşk iddiası! 1 değil 2 değil tam 3 kadınla... - Sayfa 1

TRANSFERİ OLAY OLMUŞTU 
Geçtiğimiz sezon Premier Lig ekibi Aston Villa'da gösterdiği müthiş performans ile dünya devlerini peşine takan İngiliz futbolcu Jack Grealish tarihi bir transfer ücreti olan 117,50 milyon euroyla Manchester City'e transfer olmuştu. Yıldız futbolcunun 3 ayrı kadınla da ilişki yaşadığı öne sürüldü.

114
Ünlü futbolcu için şok eden aşk iddiası! 1 değil 2 değil tam 3 kadınla... - Sayfa 2

VAZGEÇİLMEZ OLDU 
Tarihi transfer sonrasında City'de Aguero'nun ayrılmasından sonra 10 numaralı formayı giyen İngiliz futbolcu Jack Grealish, teknik direktör Pep Guardiola'nın ve İngiliz milli takımının vazgeçilmez oyuncularından biri oldu.

214
Ünlü futbolcu için şok eden aşk iddiası! 1 değil 2 değil tam 3 kadınla... - Sayfa 3

3 AYRI KADINLA BİRLİKTE 
Oynadığı müthiş futbolun yanı sıra Jack Grealish özel hayatıyla da Ada'da gündem oluyor. Yıldız futbolcu Sasha ile 10 yıllık sevgili olmasına rağmen 3 ayrı kadınla da ilişki yaşadığı iddia edildi.

314
Ünlü futbolcu için şok eden aşk iddiası! 1 değil 2 değil tam 3 kadınla... - Sayfa 4

İLK OLARAK EMİLY İDDİASI ÇIKTI 
Geçtiğimiz günlerde 26 yaşındaki yıldız futbolcunun, Sasha Attwood ile ilişkisi olmasına rağmen, İngiliz televizyon yıldızı Emily Atack ile görüldüğü belirtildi.

414