Ünlü astrolog açıkladı: Yatakta en iyi burç belli oldu! - Sayfa 6

BAŞAK: Onu tahrik edecek tek şey sabun kokusudur. Yanlış okumadınız. Temizlik kokusuyla ve hafif uçucu bir parfümle, saflığa yaklaştığını hissedere, mutlu olur, cinsel duyguları kabarır. Partnerinin eksiksiz bilgisine saygı duyuyorsa, güven geliştirmişse sorun çıkarmaz.

 Duyularını kuvvetlendirmek için "az sonra" modunda uzun süre kalabilir. Bunu bir oyun gibi kabul eder. Sevişme öncesi yapılan bilimsel konuşmalar cinsel performansını arttırır.

613
Ünlü astrolog açıkladı: Yatakta en iyi burç belli oldu! - Sayfa 7

TERAZİ: Estetik, güzellik, zarafet, şıklık, nazikçe yumuşak dokunuşlar, romantik kaçamaklar, mum ışığında yenen yemekler her burcun hayali değildir.

 Çokları için sıkıcı olan bu geleneksel yöntemler Terazi burcunun cinsel performansını arttıran en vazgeçilmez argümanlardır. Sürekli balo havasında bir ortam da yaşamaktan asla sıkılmaz.

713
Ünlü astrolog açıkladı: Yatakta en iyi burç belli oldu! - Sayfa 8

AKREP: Cinsel performansı karşısındakine ne vermek istediğine bağlıdır. Kontrol duygusu bu kadar güçlü bir başka burç daha yoktur. O nedenle partnerinin mutlu olmasını istiyorsa harika bir performans sergileyecek, yorulmayacak, duygusal derinliklerde sürüklenecek ve bu hipnoz halini partnerine de yaşatacaktır.

 Partnerinin acı çekmesini istiyorsa isteksiz ve aşağılayıcı bir tavırla davranacaktır. Bu tür duygusal iniş çıkışlar tek düzelikten uzaklaşmasını ve daha arzulu, daha etkileyici olabilmesini sağlar.

813
Ünlü astrolog açıkladı: Yatakta en iyi burç belli oldu! - Sayfa 9

YAY: Özgür ve her zamankinin dışında ortamlar cinsel performansını arttırmasını sağlar. Doğa, deniz, egzotik ülke seyahatleri, heyecan veren tatil planları, felsefe konuşmaları cinsel performansını arttıran yan etkilerdir.

 Asıl arttıran etki egosunu güçlendiren yeterince güçlü ve asil bir partnerdir. Sportif bir görünüş, neşe, bilgi, iyi bir eğitim partnerinde aradığı azami özelliklerdir. Spor yaparak kendi performansını diri tutmayı başarır.

913