Ümitcan Uygun'la kaldığı evde ölen Esra Hankulu'nun acı hikayesi! Henüz 1 yaşındayken... - Sayfa 9

Esra birden ağlamaya başladı babamın mezarına gideceğim dedi, bu saatte gidilmez dedik. Sonra bir anda kitlendi ve düştü. Ümit, Dilan ve ben Esra'yı banyoya götürdük ayılması için soğuk su tuttuk kendine geldi. Sabah, Ümit'i arayarak, 'Kardeş kız mosmor olmuş gel yardımcı ol' dedim. O da 'Polisi ambulansı arayın beni ama beni karıştırmayın' dedi" diye konuştu.

912
Ümitcan Uygun'la kaldığı evde ölen Esra Hankulu'nun acı hikayesi! Henüz 1 yaşındayken... - Sayfa 10

Dilan C. de, Esra ile 9 ay önce sosyal medyada tanıştıklarını belirterek, "Ümitcan pasta yaptırdı. Ümit, Esra'ya kutlamaya katılamayacağını söyledi. Ben ve Esra şarap içmeye başladık. Esra, Ümit'i arayıp gelmesini istedi.

1012
Ümitcan Uygun'la kaldığı evde ölen Esra Hankulu'nun acı hikayesi! Henüz 1 yaşındayken... - Sayfa 11

Furkan ile Ümit alkol almıyordu, Ümit bize 'siz kafayı buldunuz çorba içmeye gidelim' dedi. Daha sonra Esra'nın evine gittik. Esra kötüleşti. Hep birlikte banyoda suya tuttuk. Gözlerini açtı, kendine geldi. Canı çay istedi, demleyip içtik. Uyandığımda işim olduğunu ve gitmem gerektiğini söylemek için Esra'nın odasına gittim.

1112
Ümitcan Uygun'la kaldığı evde ölen Esra Hankulu'nun acı hikayesi! Henüz 1 yaşındayken... - Sayfa 12

Esra'ya seslendim ama uyanmadı. Furkan Ümit'i arayarak haber verdi. Ümit işyerinde olduğunu ve gelemeyeceğini söyleyerek, 'Bir sıkıntı olduysa beni söylemeyin' diyerek telefonu kapattı. Ümit'in ses tonundan kurduğu cümleyi tehdit olarak algıladım."dedi.

1212