Ümitcan Uygun'la kaldığı evde ölen Esra Hankulu'nun acı hikayesi! Henüz 1 yaşındayken... - Sayfa 4

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPTIĞI NİŞANLISI TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ 

Baba ocağında son yolculuğa uğurlanan genç kızın cenazesi baba Ahmet Hankulu'nun başucuna gömülürken ve mezarın başına ise gelin duvağı asıldı. Esra Hankulu, 5 yıl önce Çankırı'da severek nişanlandığı, evlilik hazırlığı yaptığı sevdiğini de trafik kazasında kaybetti.

412
Ümitcan Uygun'la kaldığı evde ölen Esra Hankulu'nun acı hikayesi! Henüz 1 yaşındayken... - Sayfa 5

"O DÖNEM ÇOK ACILAR ÇEKTİK"

 Sabah'a konuşan Esra'nın amcası ve yengesi yürek yakan detaylar anlattı. Amca Kazım Hankulu, "Kardeşim öldüğünde 25 yaşındaydı. Esra 1 yaşında çocuktu. O dönem çok acılar çektik. İçimiz yandı. Şimdi de yeğenimi kaybettim. Aynı acıyı tekrar yaşadık. Ölürsem babamın yanına gömün derdi. Sürekli bir baba hasreti yaşadı." diye konuştu.

512
Ümitcan Uygun'la kaldığı evde ölen Esra Hankulu'nun acı hikayesi! Henüz 1 yaşındayken... - Sayfa 6

 Amcası, "Olayın takipçisi olacağım. Sonuna kadar mücadelemiz devam edecek" dedi. Yenge Turçihan Hankulu ise, "Tertemiz bir kızdı. Çok akıllıydı. Baba özlemi ile yanar tutuşurdu. Ne olduysa 2-3 yıl içinde çevresi ve tanıştığı kişiler yüzünden oldu. Annesinden ayrı yaşıyordu." bilgisini verdi.

612
Ümitcan Uygun'la kaldığı evde ölen Esra Hankulu'nun acı hikayesi! Henüz 1 yaşındayken... - Sayfa 7

ÜMİTCAN UYGUN: BENİ KARIŞTIRMAYIN 

Ümitcan Uygun ve diğer iki şüphelinin emniyetteki ifadelerine ulaşıldı. Uygun'un, Esra'nın ağzından kan geldiğini öğrendiğinde sağlık ekiplerine haber vermelerini söyleyerek olay yerine yeniden gitmediği ve 'beni karıştırmayın' dediği ortaya çıktı. Uygun özetle şunları söyledi: "Geceyi beraber geçirdiğimiz doğru ancak ben sabah evden çıktığım sırada bir şey farketmedim. Esra'nın hayatını kaybettiği için üzgünüm, ölümüyle bir ilgim yoktur."

712