Gündem
19 Eyl 2024 11:39 Son Güncelleme: 19 Eyl 2024 16:26

Uğur Dündar'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepki! "Karısını döven yalancıya..."

Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra Uğur Dündar'ın programına katılmayı reddetti iddiasına Dündar, "Karısına şiddet uygulayan, yalancı bir kişiye yanıt vermek istemiyorum" şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve ve beraberindeki heyeti geçen günlerde kabul etti. Görüşme çok konuşulurken TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, gazeteci Uğur Dündar'la ilgili ilginç bir iddia ortaya attı.

Kütahyalı, "Son dakika özel haberi. Ali Koç, bu hafta Uğur Dündar ile programa çıkacakmış, program gün ve saati kesinleşmiş fakat Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme sonrasında Uğur Dündar ile yapacakları televizyon programını bizzat Ali Koç iptal etmiş. Uğur Dündar’ın sunduğu programa Ali Koç kati surette katılmayacak Bu yüzde 100 kesin, teyit edilmiş bilgi. Bir özel haber. Peki Ali Koç, Uğur Dündar ile olan televizyon programını neden apar topar iptal etti? Nasıl ve neden iptal etti? Bunun yorumunu siz okurlarıma bırakıyorum. Tüm yorumlarınızı okuyacağım" şeklinde bir paylaşım yaptı.

"YALANINA KARŞI AÇIKLAMA YAPMADIM"

Odatv'de yer alan habere göre; Uğur Dündar, "Başkan Ali Koç'la olan televizyon programım bu hafta değil iki hafta sonra. Kendisinin programı çok sıkışık. Karısına şiddet uygulayan, yalancı bir kişiye yanıt vermek istemiyorum. O yüzden bu yalanına karşı açıklama yapmadım" dedi.