Polemik & Kulis
30 Ağu 2010 13:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

TWİTTER'DA İKİNCİ GÜLBEN ERGEN VAKASI! ÜNLÜ SANATÇI HANGİ TARAF YAZARI İLE KAPIŞTI?

Gülben Ergen, bu kez Taraf yazarı ile 'twitter'da kapıştı, yeniden sanal alemin gündemine oturdu

Twitter’da daha önce yazdığı mesajlar yüzünden Cumhurbaşkanı Gül’ün oğlu ve Nazlı Ilıcak ile polemiğe giren, Gülben Ergen, bugün yazdığı mesajlar ve Taraf yazarı Yıldıray Oğur ile girdiği polemik ile yine sanal alemin gündemine oturdu.

HERŞEY PAİNTBALL İLE BAŞLADI

Aslında herşey Biricik Suden’in Gülben Ergen’e attığı “@GeErgen paintball oynayacağız gelir misin ?” şeklindeki mesaj ile başladı. Ergen “@biriciksuden noluyo noluyo terleme falan zayiflamali bisey mi bu aktivite nedir bakalim” diye sorduğu ilk yanıtına “@biriciksuden paintball ne bilmiyorum bilmemek degil ogrenmemek ayipmis hadi ogret bakalim” diyerek devam etti.

YILDIRAY OĞUR'DAN: "BOYA O DÜŞMANLARI"

İki arkadaş arasında twitter’dan sürdürülen yazışmaya tweeti ile müdahale eden Taraf gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yıldıray Oğur “30 ağustos zafer bayramında gülben ergenden beklenen günün anlam ve önemine uygun olarak painball oynamaktır. boya o düşmanları gülben!” mesajı ile bir anda ortalık gerildi.

Gülben Ergen ise bu sırada Ahmet Hakan’ın yolladığı “zafer bayramınız mübarek olsun.” şeklindeki tweet’e “@ahmethc bu endise dolu temenni bize kelimelerin gucunu animsatti birden.4 kelime ama durum ozeti gibi..” diye yanıt verdi.

GÜLBEN ERGEN YİNE ENDİŞELİ

Yıldıray Oğur ile Gülben Ergen arasındaki mesajlaşma başlamadan önce Cüneyt Özdemir “Gulben Ergen YİNE endiseli!”, Ahmet Hakan ise “@GeErgen bu tweet'ten sonra seni artık ben bile kurtaramam gülben...” diye mesaj attılar.

Yıldıray Oğur, bu sırada Gülben Ergen’e yönelik mesajlarına devam etti: “@GeErgen bu şarkıyı birgün sizden dinlemek isteriz http://linkufalt.com/U7NwM meşaleyiz sönemeyiz başka rejim denemeyiz” mesajı ile Mediha Şen Sancakoğlu’nun Türk kadını şarkısının klibini yolladı.

FIRSAT KOLLAYANLAR DÖKÜLÜN BAKALIM

Gülben Ergen’in Yıldıray Oğur’a yanıtı ise gecikmedi... Önce “:):)Ooo dost dusman beliriverdi birden...Firsat kollayanlarrrrr,dokulun bakalimmm!!” diyen Ergen, ardından da “Hem suclu hem guclu olmak tarzinda eski sozler..Arkadasini soyle bana ne oldugunu soyliyim sana..Cok muhabbet tez ayrilik getirir falanfilan”

Yıldıray Oğur ise “@GeErgen endişe etmeyin, ramazan bayramında da tanklar resmi geçit yapar, peygamberler için bir dakikalık saygı duruşu yapılır, ödeşiriz” diyerek tartışmayı sürdürme isteğini gösterdi.