Twitch'ten beşinci kez banlanan yayıncı Amouranth'a Instagram ve TikTok şoku! - Sayfa 7

Ayrıca, gelecekte yayın platformuna geri dönmesine izin verip verilmeyeceğini veya temelli olarak banlanacağını bilmediğini söyledi.

718
Twitch'ten beşinci kez banlanan yayıncı Amouranth'a Instagram ve TikTok şoku! - Sayfa 8

"PLATFORMLARDAN ÇIKARILMAK TUHAF BİR DUYGU"

Amouranth'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda da şu sözlere yer verdi: "Her yerde platformdan çıkarılmak tuhaf bir duygu. Şimdi çok fazla enerjim ve yerim yok. Sanırım tüm hafta sonu antrenman yapıp YouTube videoları çekeceğim. Yarın YouTube hesabımda olanlar hakkında konuşacağım. Finansal olarak iyiyim. Muhtemelen %3 olarak yanabilirim. Hayatımın geri kalanını parayı düşünmeden yaşayacağım. Sabun kutusu veya megafon olmadan görev odaklı herhangi bir şey yapmak zor. Adımı milkers olarak değiştirmek için çok mu geç?"

818
Twitch'ten beşinci kez banlanan yayıncı Amouranth'a Instagram ve TikTok şoku! - Sayfa 9

ARTIK YOUTUBE'DA DAHA FAZLA ZAMAN GEÇİRECEK

Kişisel Twitter hesabında Amouranth, Twitch ve Instagram'dan banlanmasının, bunun yerine içeriğini artık farklı platformlarda yayınlamasına izin verdiğini ifade etti. Yani, YouTube'da daha fazla zaman geçireceğini belirtmiş oldu.

918
Twitch'ten beşinci kez banlanan yayıncı Amouranth'a Instagram ve TikTok şoku! - Sayfa 10

Buna ek olarak mali anlamda bu son yasak turunun ona çok fazla zarar vermeyeceğini söyledi. Bu noktada, hayatının geri kalanını parayı düşünmeden devam edebileceğini açıkladı.

1018