‘Turnike’ ile gönüllere taht kurmuştu! Ünlü sunucu yıllar sonra ortaya çıktı - Sayfa 13

"Mahkeme süreci başladı. Youtube'da bazı kanallar benim resimlerimi kullanarak bu olayı haberleştirmişler. Bu insanlar bilinçsiz mi yoksa kasıtlı mı yapıyorlar bilemiyorum. Ama ne kadar dava varsa açılacak."

1321
‘Turnike’ ile gönüllere taht kurmuştu! Ünlü sunucu yıllar sonra ortaya çıktı - Sayfa 14

"En çok Zerrin'den bir açıklama bekledim. Yahu Zerrin! Sen benim kaç yıllık arkadaşımsın, kardeşimsin! Olayın üzerinden 10 gün geçmiş Zerrin'den ses yok! Bir basın açıklaması yapmasını beklerdim."

1421
‘Turnike’ ile gönüllere taht kurmuştu! Ünlü sunucu yıllar sonra ortaya çıktı - Sayfa 15

"BÖYLE YAPARAK GERÇEK SUÇLU AKLANIYOR"

"Kendisine ulaşmaya çalıştık. Aradım yardımcısı çıktı telefona. 'Zerrin Hanım Almanya'da 10 gün sonra dönecek.' dedi. Almanya'daki numarasını istedim. 'Veremem' dedi. 'Benim numaramı iletin o arasın' dedim. Arayan soran yok! Sonrasında eşim de aradı. Bu sefer de Afyon'da olduğunu söylediler. Ben de cevap alamayınca Tülay ablasını aradım. Benim de eski dostum. 'Zerrin bu olayı bir daha açmak istemiyor.' dedi. Ama böyle olmaz ihale bana kalıyor. Aslında çok naif, vicdanlı bir insandır. Vicdanın hiç mi rahatsız olmuyor be güzel kardeşim? Böyle yaparak gerçek suçlu aklanıyor."

1521
‘Turnike’ ile gönüllere taht kurmuştu! Ünlü sunucu yıllar sonra ortaya çıktı - Sayfa 16

"Ben bunu eşime, çocuğuma, yakın çevreme bunun doğrusunu anlatırım ama topluma nasıl anlatırım! Bu olayın suçlusunun ailesi incinmesin diye özen gösteriyor ama bu olayda hiçbir suçum yokken benim ailem inciniyor. Ama Zerrin Hanım çok rahat!"

1621