Gündem
05 Eki 2024 15:03 Son Güncelleme: 05 Eki 2024 15:14

Türkiye'nin konuştuğu cani Semih Çelik İkbal'i öldüreceğini videoda anlatmış

İstanbul'da kan donduran bir olay meydana geldi. Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner isimli iki genç kadını katleden Semih Çelik isimli cani Fatih Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etti. Çelik’in geçtiğimiz yıl çektiği video ortaya çıktı. Çelik'in videoda kızı uzun süre rahatsız ettiğini ve öldürmeye çalıştığını itiraf etiği görüldü.

İstanbul'da Fatih'te kan donduran bir olay meydana geldi.

Mesleğinin kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), okuldan arkadaşı İkbal Uzuner (19) ile birlikte Edirnekapı'da surlara çıktı. Çelik bir süre sonra Uzuner'e bıçakla saldırıp öldürdükten sonra parçalara ayırdı.

Başını kesip surlardan aşağı atan Çelik, daha sonra kendi boğazına ip bağlayıp surlardan atladı. Çelik'in olaydan yarım saat önce ise sevgilisi olduğu öğrenilen Ayşenur Halil'i de Eyüpsultan'daki evinde boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı.

KAN DONDURAN VİDEO: KALBİNİ ÇIKARMAK İSTİYORUM

Semih Çelik'in dün katlettiği İkbal Uzuner için geçen yıl bir video çektiği ortaya çıktı.

Videoda Çelik'in şu ifadeleri kullandığı görüldü:

İkbal, seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşadığın korkuların yüzünden özür dilerim. Bunlar için senden çok özür dilerim. Benim için her şey güzeldi. Umarım normal bir yaşam yaşarsın. Sana söylemem gereken bir şey var. Dün seni gördüğümde seni öldürmeye gelmişti. Bu hayattan çıkarken, can almak istiyorum. Bu insanın sen olması daha değerli. Kalbini çıkarmak, gözlerini...

Biliyorsun zaten onları. Bekledim. Normalde normal bir gün yaşasaydın ölmüş olurdun. Fakat tanrı o kadar yardım etti ki.. Vazgeçtim. Seni öldürsem kendi cehennemimi yaratmış olacağım. O yüzden kendi başıma öleceğim.