Gündem
27 Tem 2012 12:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:57

TÜRKİYE'NİN İLK ‘TABLET EMLAK' DERGİSİ ÇIKTI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Türkiye'de yıldızı parlayan emlak dünyası tablet bilgisayara girdi

iPad'lerde yayın hayatına başlayan 'Tablet Emlak' adlı interaktif dergide gayrimenkul dünyasıyla ilgili güncel ve özel içeriklere ulaşabileceksiniz. 'Tablet Emlak’ta; haber, araştırma, söyleşi, inceleme ve kulisler, fotoğraf, video ve slayt gösterileriyle beraber yer alıyor.

Aylık dergide interaktif öğelerle sunulan emlak, konut, inşaat, AVM, mimar haberleri, ilanlar, söyleşiler parmaklarınızın ucunda bir dokunma mesafesinde olacak. Keyifle okuyacağınız dergiyle gayrimenkul dünyasının derinliklerine yolculuğa çıkacaksınız.

Tablet Emlak’la haber okumak da satın alacağınız ya da kiralayacağınız evi bulmak da artık çok kolay ve interaktif. Tablet Emlak aynı zamanda Türkiye’de sadece tablette yayın yapan ilk emlak dergisi. Deneyimli gazeteciler Hanife Baş’ın Genel Yayın Yönetmenliği ve Esra Özsümer’in editörlüğünde çıkarılan tablet dergiye, alanında uzman gazeteci ve yazarlar da destek veriyor.

Son gelişmeleri ücretsiz okumak ve takip etmek için tek yapmanız gereken dergiyi Apple Uygulama Mağazası'ndan (App Store) ücretsiz olarak indirmek.http://itunes.apple.com/tr/app/tablet-emlak/id536909368?l=tr&mt=8

MEDYARADAR/ÖZEL