Televizyon
07 Oca 2013 16:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:36

TÜRKİYE'DE CEO'LAR YALAN DÜNYA İZLİYOR!

Yapılan bir araştırmada Türkiye'deki CEO'ların Yalan Dünya izlediği ortaya çıktı.

CEO Club ve CEO LİFE dergisinin yaptığı araştırmaya göre Türkiye’de CEO’lar 33,5 oranı ile en çok Yalan Dünya izliyor en çok Yalan Dünya’ya gülüyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eleştirilerinden sonra TV dizisi izleme alışkanlıklarını ortaya koymaya çalışan pek çok araştırma yapılıyor. Ceo’lar ve Ceo Life dergisi okurları arasında yapılan ankette patronların en çok komedi dizisi ve Yalan Dünya’yı izledikleri ortaya çıktı. Ceo’lar gülmeyi tercih ederken Uluslararası Araştırma Şirketi Ipsos KMG, 2013 Araştırma Sonuçlarına Göre Türkiye’nin Kadın Dizi Yıldızları Beren Saat ve Gülse Birsel Oldu.

Her yıl yaptığı araştırma ile Türkiye’nin nabzını tutan uluslararası araştırma şirketi Ipsos KMG, 2013’ün Beğeni ve Beklentilerini açıkladı. Ekonomiden sanata, siyasetten spora, pek çok kategorinin yer aldığı araştırmada En beğenilen kadın dizi oyuncusu” sıralamasına Kanal D’nin yıldızları damgasını vurdu.

Kanal D’nin merakla beklenen İntikam dizisinin başrol oyuncusu Beren Saat araştırmada 1.sırada yer alırken Yalan Dünya’daki rolüyle Gülse Birsel en beğenilen üçüncü kadın dizi oyuncusu seçilirken, Kanal D’nin sevilen dizisi Yalan Dünya dizisi ise Kurtlar Vadisi ve Muhteşem Yüzyıldan sonra en çok izlenen dizi olarak 3. sırada yer aldı.