Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi! - Sayfa 6

10. Doktor Strange (Doctor Strange)

827 bin 731 seyirci

Benedict Cumberbatch'ın başrolünde yer aldığı "Doktor Strange" (Doctor Strange), 827 bin 731 seyirciyle evrene giriş yaptı.

2016 yılının en çok izlenen yabancı filmleri arasında yer alan film, eski bir cerrah olan Stephen Strange'in, Ancient One ile tanışmasından sonra mistik güçler konusunda kabiliyet kazanmasını anlatıyor.

615
Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi! - Sayfa 7

9. Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home)

942 bin 651 seyirci

"Avengers: Endgame" sonrasındaki ilk Marvel filmi olan "Örümcek-Adam: Evden Uzakta" (Spider-Man: Far From Home), 942 bin 651 seyirciyle önceki filmde kırdığı rekoru yeniledi.

Marvel Sinematik Evreninde üçüncü fazın kapanışını yapan film, Endgame'de yaşananlar sonrası tekrardan ayaklarının üzerinde durmaya çalışan Peter Parker'ın okul arkadaşlarıyla gittiği Avrupa gezisi sırasında Nick Fury'nin gizemli bir görevi üzerine yıkmasıyla gelişen olayları takip ediyor.

715
Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi! - Sayfa 8

8. Captain Marvel

1 milyon 82 bin 282 seyirci

Brie Larson'ın başrolünde yer aldığı Captain Marvel 1 milyon 82 bin 282 seyirciyle evrene giriş yaptı.

Evrenin 21'inci filmi olan yapım, 90'ların ortasında dünyanın iki farklı uzaylı ırkının galaktik savaşı ortasında kaldığı zamanda karakterin kendi geçmişini ve kim olduğunu keşfederek evrenin en güçlü kahramanlarından birine dönüşme hikâyesine ışık tutuyor.

815
Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi! - Sayfa 9

7. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War)

1 milyon 165 bin 583 seyirci

"Kaptan Amerika"yı "Kış Askeri" ve "Iron Man" ile bir araya getiren, bu dramatik açmazın yanına "Spiderman", "Ant-Man" gibi yeni karakterleri ekleyen "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı" (Captain America: Civil War) 1 milyon 165 bin 583 seyirciye ulaştı.

Üçüncü fazın ilk filmi olan yapım, Yenilmez'lerin yenilenmiş ekibinin lideri olan Steve Rogers'ın hikayesini takip ediyor.

915