Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi! - Sayfa 12

4. Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doctor Strange in the Multiverse of Madness)

1 milyon 563 bin 41 seyirci

"Doktor Strange"in ikinci solo filmi "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında" (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) 1 milyon 563 bin 41 seyirciyle Marvel yapımı en çok izlenen solo film oldu.

Sinemacı Sam Raimi'yi bir kez daha Marvel evrenine katan film, Doktor Strange'in çoklu evren için tehlike arz eden bir tehdidi durdurmak için verdiği ve birden fazla evrene sıçrayan mücadelesini konu ediniyor.

1215
Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi! - Sayfa 13

3. Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War)

1 milyon 909 bin 967 seyirci

Vizyona girdiği dönem tüm dünyada rekorları alt üst eden "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" (Avengers: Infinity War) 1 milyon 909 bin 967 seyirciyle Türkiye'de bir Marvel filmi adına tüm zamanların en yüksek seyirci sayısına ulaştı.

Marvel'ın Avengers finalinin ilk parçası olan yapım, tüm Marvel Sinematik Evreni karakterlerini zalim titan Thanos'a karşı bir araya getiriyor.

1315
Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi! - Sayfa 14

2. Avengers: Endgame

2 milyon 480 bin 284 seyirci

Rekorları alt üst eden "Avengers: Sonsuzluk Savaşı"ndan bir yıl sonra gelen "Avengers: Endgame", 2 milyon 480 bin 284 seyirciyle tüm zamanlar Marvel filmi rekorunu yeniledi.

Hem Türkiye'de hem de dünya genelinde birçok rekoru yenileyen film, Marvel Sinematik Evreni kahramanlarının yanlarına Captain Marvel'ı da alarak her şeyleri pahasına Thanos'a karşı verdiği mücadeleyi takip ediyor.

1415
Türkiye o Marvel filmlerini çok sevdi: Bir tanesi var ki herkesin favorisi! - Sayfa 15

2 milyon 882 bin 960 seyirci

Marvel'ın çoklu evren aşamasına gerçek anlamda giriş yaptığı ilk film "Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok" (Spider-Man: No Way Home), 2 milyon 882 bin 960 seyirciyle tüm zamanların en çok izlenen Marvel filmi unvanını koruyor.

Yaklaşık 2 milyar dolar hasılatla dünya genelinde tüm zamanların en çok izlenen 10 filmi arasında yer alan yapım, kimliği açığa çıkan Örümcek-Adam'ın, bu konuda Doktor Strange'den yardım istemesiyle gelişen çetrefilli olayları konu ediniyor.

1515