Türk medyasının en klişe 12 haberi - Sayfa 4

Son elli yılın en sıcak yazının yaşandığı söylenen günlerde asfaltta yumurta pişirenler Son elli yılın en sıcak yazının yaşandığı söylenen günlerde asfaltta yumurta pişirenler Olay muhtemelen Adana'da yaşanmıştır, tıpkı geçen yaz olduğu gibi. Ve son elli yılın diye bahsetseler de her zamanki yazlardan biridir. Banıp banıp yiyin, afiyet olsun.

412
Türk medyasının en klişe 12 haberi - Sayfa 5

"21 Yıl Sonra İlk Kez! İzmirlilerin Kar Sevinci" "21 Yıl Sonra İlk Kez! İzmirlilerin Kar Sevinci" Bir İzmirli olarak garantisini vereyim, 3-4 yılda bir İzmir'e kar yağar. Hatta her kış sabahları çok az yağdığı bir gün mutlaka olur, bir hafta önce de olduğu gibi. Bir dahaki kar yağışında da 20 yıl aradan sonra diye haberlere konu edileceğinden şüphemiz yok.

512
Türk medyasının en klişe 12 haberi - Sayfa 6

Bahar aylarında ilk çıkan eriklerin çok pahalıya satılması. Bahar aylarında ilk çıkan eriklerin çok pahalıya satılması. Önümüzdeki bahar da çok pahalı olacak ve siz bunu haberleştirdiğinizde o kadar çok şaşıracağız ki!

612
Türk medyasının en klişe 12 haberi - Sayfa 7

Caddede tehlikeli bir şekilde motorsiklet/araba kullanan kişiler Caddede tehlikeli bir şekilde motorsiklet/araba kullanan kişiler Ya motora fazla kişi binmiştir ya da mobiletlerle akrobatik hareketler yapılıyordur. Evet, fazlasıyla tehlikeli ve yanlış ama burası Türkiye ve bu durum daha yıllarca devam edecek. Siz bunu haber yapsanız da yapmasanız da.

712