Turabi yine dımdızlak ortada! - Sayfa 8

İnsanların ikiyüzlülüğü dedin. Buna rağmen gerçekten desteklediğin isim oldu mu? Döndükten sonra videoları izledim, izleyici gözüyle baktım, ‘Ben Turabi’ye oy atarım’ dedim. Baktım diğerleri ot gibi yarışmış, sadece oyun kazanmaya odaklanmış. Ada hayatında hiçbir şey yapmamışlar. Survivor sadece oyun kazanmak değil ya da adaya gidip birilerinin hakkında dedikodu yapmak değil. Survivor’da savaşırsın ama oyunlarda da eğlenirsin. Arkadaşların olur, onları satmazsın. Baktığımda Turabi karakteri hepsini yapmış. Eğlenmiş de yarışmış da o yüzden kimseyi görmedim benden başka.

820
Turabi yine dımdızlak ortada! - Sayfa 9

Yarışmada annesine fazlasıyla düşkün, babasına da sitemli bir Turabi gördük. Bunun temelinde ne var? Herhalde burcumun Yengeç olmasından kaynaklanıyor bu durum. Dışardan sert görünüyorum ama duygusalım biraz. Seviyorum annemi. Babama da hiç kırgın değilim ama böyle erkek erkeğe çok sevgi gösterisi olmaz ya hani. Halil Paşam’a ne diyeyim, erkek erkeğe olmaz da Meryem Sultan hak ediyor.

920
Turabi yine dımdızlak ortada! - Sayfa 10

Yarışma bitti, ödülü kazandın. Yarı ünlüler mezarlığına mı gömüleceksin yoksa medya sektöründe mi görmeye devam edeceğiz seni? Ben hayatım boyunca vefalı bir insan oldum. Bir ‘Turbo Turabi’ çıktı ortaya, bunu da Acun Medya yaptı. Acun Medya bana iş vermediği sürece, ister bana trilyonlar verip bir yerde oturtsunlar, onu bile yapmam. Şu anda Turbo Turabi Acun Medya’ya bağlı. İsterse bir yere koyar, isterse paketler Mersin’de oturtur. Ama bana sorarsanız ben isterim ki medya işlerinde yer alayım bundan sonra.

1020
Turabi yine dımdızlak ortada! - Sayfa 11

Dans hayatında olmayacak mı artık? Dans ve dövüş benim tutkumdur. Onları artık ekmek parası kazanmak için değil, hobi olarak yapacağım.

1120