Turabi yine dımdızlak ortada! - Sayfa 17

‘Oyunlarda Turabi ama oylamada efendiliği için Gökhan’ tepkileriyle karşılaştın mı? Hiç karşılaşmadım daha ama karşılaşırsam da insanlara sorarım Survivor’ın anlamını biliyorlar mı diye.

1720
Turabi yine dımdızlak ortada! - Sayfa 18

Peki senin için anlamı neydi Survivor’ın? Hayatta kalma. Hayatta kalacaksın, dostunu satmayacaksın ve en kötü anında bile eğlenmesini bileceksin. Ben 4 kişi kaldığımızda yayınlanan görüntüleri izlediğimde kendiminkine güldüm, eğlendim. Diğerleri sadece oyunu oynamış, bağırmış o kadar. Ben eğlenmişim, anlamı buydu bence.

1820
Turabi yine dımdızlak ortada! - Sayfa 19

Son olarak; aldığın ödülle ne yapacaksın? Ben Yetenek Sizsiniz’de ilk gösterimi yaptığımda bena Survivor’a alabileceklerini söylediler. Ben net bir adamım, direkt parayı sordum, ‘Kazanırsan alırsın’ dediler. Ben seçildikten sonra şampiyonluğa yürüyüp, o paraya hiç dokunmadan aileme vereceğimi söyledim. Yani para babaya, araba anaya, Turabi yine dımdızlak ortada. Ben hayalimi gerçekleştirdim. Ailem artık rahat, güzelce tatillerini yapsınlar, çalışma sıkıntıları olmasın. Dans ediyorum diye hayırsız evlat olmuştum, artık hayırlı evlat damgasını da aldım. Bu saatten sonra benim keyfim rahat.

1920
Turabi yine dımdızlak ortada! - Sayfa 20

2020