Turabi yine dımdızlak ortada! - Sayfa 11

Dans hayatında olmayacak mı artık? Dans ve dövüş benim tutkumdur. Onları artık ekmek parası kazanmak için değil, hobi olarak yapacağım.

1120
Turabi yine dımdızlak ortada! - Sayfa 12

20 yaşından beri, 6 senedir hayatında kimse yok. Zorlu zamanlarında aşk olmaması bir destek eksikliği yarattı mı? Zor bir hayat ve bir hayalin var. Eğer kız arkadaşım olsaydı çok zorlanırdım. Çünkü ben kıskanç bir adamım; sevgilimi kıskanırım, düşünürüm. Bu da hedefime odaklanmamı engellerdi. Ben bir seçim yaptım: Önce hayalim ondan sonra kız arkadaş. Şimdi hayalime kavuştum, kafam rahat, bundan sonra bakacağız artık.

1220
Turabi yine dımdızlak ortada! - Sayfa 13

Kazanmanda Demet Akalın’ın büyük bir katkısı olduğunu düşünüyor musun? Demet abla benim eskiden beri çok sevdiğim ve en zevk alarak çalıştığım isimlerden biriydi. Şöhret olunca burnu havada olmaz ya bazı insanların, Demet abla da öyle bir insan. Ne zaman onun ekstra işine gidecek olsam ayrı bir özenirdim. O yüzden yapması gerekeni yaptı bence. Ben de bir şeyin olması için desteklemem gerekiyorsa, sokakta da yatmam gerekse onu yaparım. Zaten Demet ablam delikanlı bir kadındır. Üzerine düşeni, kendine yakışanı yapmış. Sağ olsun.

1320
Turabi yine dımdızlak ortada! - Sayfa 14

Döndüğünde adapte olamadığın hala Survivor’u yaşadığın anlar oldu mu? Hala alışmış değilim. Mesela arabaya biniyorum, camı açamıyorum. Emniyet kemerini takamıyorum. Telefonumu zar zor kullanıyorum. Hala uyuduğum zaman birinin beni uyandırıp oyuna götüreceğini düşünüyorum.

1420