Medya
03 Eki 2008 15:04 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:20

"TUNCAY ÖZKAN'IN MANTIĞI ÇAMUR AT İZİ KALSINDIR"!..STAR YAZARI AZİZ ÜSTEL,TUNCAY ÖZKAN'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..

"Uğur Dündar'la Tuncay Özkan aynı ligde değil" diyen Star yazarı Aziz Üstel, Özkan'ın geçmişte yaptığı "kalleşlik"leri okurlarıyla paylaştı. ...

Uğur Dündar´la Tuncay Özkan aynı ligde değil!


Tuncay Özkan´ın mantığı çamur at izi kalsındır..Ama Uğur´a çamur atamaz... çünkü Uğur´un sırtında çamur tutmaz türünden öyle bir onur zırhı, haysiyet yeleği, namus ve meslek şerefinden dokunmuş ceket vardır ki, çamur akıp gider... Tertemiz, pırıl pırıl kalır gene Uğur..

Ben darbeye darbe demem darbe benim olmadıkça kafa yapısındaki bi adam, kendini güçlü hissettiği an mangalda kül bırakmayıp, gözaltına alın `lan beni, işkencelerden geçirin, bu ülke gerektiğinde 70 ordu çıkarır diye bas bas bağıran bir kafa yapısı, zoru gördü mü ben darbe karşıtıyım
der tabii! Ve böyle bi adam on parmağında on kara dolanır ortalıklarda...

Uğur´un kalkıp Özkan´a yanıt vermesi, senden futbolcu mu olur diye avazlanan, Westphalia Yedinci Amatör Kümede oynayan Hans Schroder´a, Franz Beckenbauer´ın yanıt vermesine benzer..

Ama ben gene de, bi kez daha, Uğur´un Tuncay Özkan´la ilgili düşüncelerine, Uğur´dan izinsiz, aracı olayım:

`Tuncay´ın emrimde çalıştığı süre 3-5 yılı geçmez. Üstelik ARENA´da muhabir olarak emrimde çalışmaya başladığında, televizyonculuğun `T´sini dahi bilmediği için, açıkçası ilk yıllarda ondan büyük bir beklentimiz yoktu.

`İletişim uzmanı dostum, dönemin ARENA Genel Koordinatörü Prof. Dr. Haluk Şahin´le birlikte onun geleceğine yatırım yapıyorduk. Ancak televizyonculuğu sıfırdan başlayıp öğretmemize, hatta cebine para koyup İngiltere´ye dil öğrenmeye göndermemize rağmen, 2001 yılında Milliyet Gazetesi´nde, Ahmet Tulgar´la yaptığı bir söyleşide `Uğur Dündar bizim getirdiğimiz haberleri sunan bir vitrindi. O sadece sunucuydu!´ diyerek akıl almaz bir yalanı söyleme cüretini göstermişti. (
Ahmet Tulgar daha sonra bu iftiranın kendisini çok rahatsız ettiğini, röportaja da Tuncay´ın ısrarıyla koymak zorunda kaldığını söyledi...)

`Uçan kuşları bile güldüren bu yalanın hesabını ondan yargı önünde sordum. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, Dokuzuncu Hukuk Dairesinde yargılama sonunda Tuncay suçlu bulunup tazminat ödemeye mahkum edildi. (Esas No: 2001/770 Karar No: 2004/437)

`Tuncay´ın, Korkmaz Yiğit´ten gelen transfer teklifiyle ilgili söyledikleri de üzülerek belirtiyorum, yalanlar ve çarpıtmalarla doludur.... Tuncay´ın Kanal 6´ya gitmek için kaç kez baş başa görüştüğünü gidip Korkmaz Yiğit´ten öğrenebilir (meraklısı).

`Ayrıca şunu da sorabilirler (Korkmaz Yiğit´e) sizin Tuncay´a vermeyi düşündüğünüz parayı az bulup, `benim transfer ücretimden kesin Tuncay´a verin´ dedi mi Uğur Dündar? `

Bugün Uğur, Sevgili Şamil´in yazdığı son Tuncay Özkan çamuruna yanıt vermez... Çünkü Tuncay Özkan, `mağdur konumundadır´, ortalığa çıkıp kendini savunacak, dellenip bağıracak durumda değildir.

Ama hiç kuşkunuz olmasın, Uğur, bundan böyle, Tuncay Özkan ter ter tepinip ağzına geleni de söylese, yanıt vermeye tenezzül bile etmez! Çünkü kamuoyu Uğur´u kırk yıldır tanır, bilir, sayar, sever... Tuncay´ı da.... tanımıştır artık!