Dünya
14 Ağu 2024 00:53 Son Güncelleme: 14 Ağu 2024 00:55

Trump rakibi Kamala'yı eşi Melanie'ye benzetti: "Yaşamış en güzel aktris..."

Eski ABD Başkanı ve yeniden başkan adayı Donald Trump, Elon Musk ile yaptığı söyleşide, siyasi rakibi Kamala Harris'e yönelik sürpriz iltifatlar sundu. Trump, Harris’in TIME dergisinin kapağındaki illüstrasyonunu eşi Melania Trump’a benzeterek şaşırtıcı bir karşılaştırma yaptı.

Elon Musk’ın sahibi olduğu X platformunda gerçekleşen bu söyleşi, teknik aksaklıklara rağmen dikkat çekti. Ancak bu aksilikler, Trump'ın Kamala Harris'e yönelik yaptığı övgü dolu yorumları gölgeleyemedi.

KAMALA HARRIS’E SÜRPRİZ İLTİFATLAR

Trump, söyleşide siyasi rakibi Kamala Harris'e yönelik eleştirilerde bulunurken, aynı zamanda Harris'in TIME dergisinin kapağındaki illüstrasyonuna da övgüler yağdırdı. Trump, Harris'in bu görselini eşi Melania Trump ile karşılaştırarak, genellikle sert olan üslubunu bu kez iltifatlara çevirdi. TIME dergisinin Harris’e yer verdiği son kapak haberi "Her Moment" (Onun Anı) başlığını taşıdığı kapaktaki siyah-beyaz bir illüstrasyonu ile dikkat çekti.

"YAŞAMIŞ EN GÜZEL AKTRİS" BENZETMESİ

Trump, derginin Kamala Harris’i "yaşamış en güzel aktris" gibi gösterdiğini alaycı bir dille ifade ederken görseli eşi Melanie Trump'a benzetti. Bu iltifatlar, Trump'ın genellikle saldırgan tavrının aksine, söyleşiye farklı bir ton kattı.