Polemik & Kulis
15 Haz 2024 14:50 Son Güncelleme: 15 Haz 2024 17:32

TRT’den üst düzey ayrılık haberi geldi! Mesleğe 'kısa bir mola'

TRT’den üst düzey ayrılık haberi geldi. Yaklaşık 3 yıldır TRT’de Merkez Haberler Müdürlüğü yapan isim, emeklilik dilekçesini vererek görevinden ayrıldı.

TRT’den üst düzey ayrılık haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre 2021 yılı Kasım ayında TRT’ye transfer olan TRT Merkez Haberler Müdürü Lamia Ayhan, kuruma veda etti. Emeklilik dilekçesi verip görevinden ayrılan Lamia Ayhan, bir süre haberciliğe ara verecek.

“EMEKLİ OLARAK BUGÜN AYRILDIM…”

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Bayram gibi uğurladılar. Öylesine güzel vefayla gönderdiler ki beni… Dilerim herkese böylesine sevgiyle ayrılmak nasip olur” diyerek çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Lamia Ayhan, devamında şu ifadeleri kullandı:

“Onlar koşturdu, onlar üşüdü, ıslandı, sahada ter döktü, onlar emek verdi.

Beraber ağladık da güldük de… Çocuklar doğdu, kayıplar oldu. Yaralarımızı birlikte sardık. Zaman oldu, incittik, kızdık, küstük ama uzatmadık, barıştık, sarıldık değer verdik, hayatlarımıza dokunduk…

Emeğin, başarının, özverinin fedakarlığın en büyüğünü merkez haber muhabirleri ve tüm çalışma arkadaşlarım yaptı.

En büyük alkış da teşekkür de onların…

Hayat yolculuğuma katkılarınız çok değerliydi. Her birinizin yolu açık olsun. Güzel günler görün, güzel insanlarla karşılaşın.

3 yıl boyunca görev yaptığım TRT Merkez Haberler Müdürlüğü görevimden emekli olarak bugün ayrıldım.

Her zaman desteğini yanımda hissettiğim kanal koordinatörümüz Mücahid Eker ve Kuruma geldiğim günden bu güne hem arkadaşım, hem yöneticim olarak beni hiç yalnız bırakmayan “iyi ki" dediğim Haber Koordinatörüm Ahmet Görmez'e, zor ve stresli zamanlarda bana hep omuz veren Koordinatör Yardımcım Enes Polat'a ve diğer yöneticilerime, çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim ediyorum.”

LAMİA AYHAN KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olan Lamia Ayhan, mesleğe 1997 yılında Flash TV’de başladı. Sürekli basın kartı sahibi olan Ayhan, yaklaşık 29 yıllık mesleki deneyime sahip.

1999 yılında Akşam Gazetesi’ne transfer olan deneyimli isim, yüksek yargı muhabiri olarak görev yaptı. Terör Örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın yargılanması dahil olmak üzere, Türk siyaset tarihine damga vuran pek davayı sahada takip eden Lamia Ayhan, sonrasında ise 6 yıl süreyle Star Haber’de yargı, başbakanlık, meclis muhabiri olarak görev aldı.

TRT Merkez haber müdürü olmadan önce 2011 yılından bu yana aralıksız olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı takip ediyordu.

Lamia Ayhan, yaklaşık 2 yıldır da İletişim Başkanlığı Basın Kartları komisyon üyesi.

ETİKETLER
#lamia ayhan #trt