TOKİ başvuruları başladı! İşte il il, mahalle mahalle satılacak arsaların listesi - Sayfa 5

SON BAŞVURU TARİHİ 7 KASIM

'İlk Evim Arsa' başvuruları 10 Ekim-7 Kasım 2022 tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerinden yapılacak. Arsa tahsis bedelinin 1/10'u peşin geriye kalanı 9 yılda 9 eşit taksitle ve faizsiz olarak ödenecek. Arsa tahsisi yapıldıktan sonra, 1/10 arsa tahsis bedeli peşinatı ödenecek, noter taahhütnamesi imzalanarak arsa tahsis bedelinin geriye kalan 9 taksitin 9 yılda 9 eşit taksite bölünecek. Toplu Konut İdaresini (TOKİ) izafeten Ziraat Bankası A.Ş. ile borçlanma sözleşmesi imzalanmasının ardından da arsa tahsisi kesinleşmiş olacak.

550
TOKİ başvuruları başladı! İşte il il, mahalle mahalle satılacak arsaların listesi - Sayfa 6

TAKSİT ÖDEMELERİ 1 YIL SONRA BAŞLAYACAK

Taksit ödeme tarihi; peşinat bedeli ödendikten sonra, sözleşme imza tarihinden itibaren 1 yıl sonraki tarih olarak belirlenecek. Tahsis sahibi peşinat tutarı yatırıldıktan 1 yıl sonra başlamak üzere, taksitler aylık ya da yıllık eşit taksitler halinde ödeyebilecek. Ancak sözleşme aşamasında aylık ya da yıllık sözleşme tiplerinden sadece biri tercih edilebiliyor.

650
TOKİ başvuruları başladı! İşte il il, mahalle mahalle satılacak arsaların listesi - Sayfa 7

SATIŞA ÇIKACAK ARSALARIN YERLERİ BELLİ OLDU

Öte yandan proje kapsamında satışa çıkan arsaların yerleri de belli oldu. İşte il il, mahalle mahalle proje kapsamında satılacak arsaların listesi:

750
TOKİ başvuruları başladı! İşte il il, mahalle mahalle satılacak arsaların listesi - Sayfa 8
850