Polemik & Kulis
10 Oca 2012 21:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:12

TOKAT YİYEREK GÖREVİNDEN ALINDI! BARANSU AKİF BEKİ'Yİ TWİTTER'DAN BOMBALADI!

Mehmet Baransu kendisi hakkında "kahramanlaşmak istiyor" diyen Akif Beki'ye savaş açtı.

İkili arasındaki kavga Taraf ile Erdoğan arasındaki meydan savaşını takiben başladı.

Mehmet Baransu, Erdoğan'a twitterdan "Kasımpaşalı" diye sallayınca topa Radikal'de yazan 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Akif Beki girdi. Mehmet Baransu'nun tutumunu "kahramanlaşma sendromu" olarak nitelediği yazısı ile de savaşın fitilini ateşledi.

Bu yazı Mehmet Baransu'yu çileden çıkarttı ve Taraf'taki köşesinden bir yakıştırma ile karşılık verdi. Beki'ye "MİT'çi gazeteci" dedi.

Akif Beki'den bugün Baransu'ya cevap yerine Başbuğ yazısı geldi.

Görünen o ki Beki bu yazısıyla da Mehmet Baransu'nun sinirlerini hoplatmış. Çünkü bu kez twitterdan "AK Partili bazı yazarların bu Başbuğ sevdasını anlayan var mı?" diyerek şu twiti attı;

*"Muhafazakar basın ve iktidar tetikçilerinin İlker Başbuğu aklama yazılarını zevkle okuyorum. Sonunda gerçek niyetlerini ortaya çıkardılar."

TOKAT YİYEREK KOVULDU

Mehmet Baransu'nun bu twitten sonra gelen mesajları ise doğrudan Akif Beki'yi hedef alıyordu. İsim vermeden onun için şu 2 twiti yolladı;

*"Başbuğu aklama yazısı yazacaklarına Başbakan Erdoğanın kendilerini neden kovduklarını yazsalar da kamuoyu da biz de bilsek. Neden kovuldunuz?

*"Biraz daha açalım. Dün hükümetin yanında memur olarak çalışan bugün yazı yazan hangi isim tokat yiyerek görevinden alındı ve niye tokat yedi"