TIME 2018 yılının en iyi dizi ve filmlerini seçti - Sayfa 19

Homecoming Gizli bir devlet tesisinde çalışan insanların hayatının ve tesiste yaşananların anlatılacağı Homecoming dizisinde; Julia Roberts sosyal hizmet görevlisi Heidi’yi, Bobby Cannavale hırslı patron Colin Belfast’i, Stephan James ise sivil hayata dönmeye çalışan bir asker olan Walter Cruz karakterini canlandıracak.

Mr. Robot dizisinin yaratıcısı Sam Esmail'in hazırladığı psikolojik gerilim türündeki yapımın senaryosunu podcast’in yaratıcıları Eli Horowitz ve Micah Bloomberg kaleme alıyor. Dizi dünya çapında yalnızca Amazon Prime Video platformunda izleyiciyle buluşacak.

1920
TIME 2018 yılının en iyi dizi ve filmlerini seçti - Sayfa 20

POSE; Amerikan toplumunun yaşantısının konu edildiği dizi 1980’lerde geçiyor. New York’ta bir arada yaşayan çeşitli kültürlerden insanların hayatına odaklanılacak dizide yeni yaratılan lüks evren, orta sınıflar ve eşcinsel kültüre değiniliyor. Dizide yer alan New York City’nin ışıltılı ve entrikalarla dolu düzeninde sıkışıp kalan New Jerseyli çift Stan ve Patty’yi Evan Peters ve Kate Mara canlandırıyor. Van Der Beek, Peters’ın zengin patronu Matt’i, Tatiana Maslany ise modern dans eğitmeni olarak karşımıza çıkacak.

2020