TIME 2018 yılının en iyi dizi ve filmlerini seçti - Sayfa 13

Atlanta, Amerikan komedi-drama televizyon dizisi. Donald Glover tarafından geliştirilen dizide, kendileri ve ailelerine daha iyi bir hayat sağlamak için Atlanta rap piyasasında isim yapmaya çalışan iki kuzenin başlarından geçen olaylar konu edilmektedir

1320
TIME 2018 yılının en iyi dizi ve filmlerini seçti - Sayfa 14

Patrick Melrose David Nicholls tarafından kaleme alınan Melrose serisi, kötü bir çocukluğun ardından anılarını geride bırakan aristokrat bir hayat süren Peter Melrose’un hayatını konu alıyor. Dizide Melrose'un çocukluğuna, aile hayatı, aristokratik yaşamı ve uyuşturucu bağımlısı olduğu döneme değiniliyor.

Dizinin her bir bölümü Melrose’un bir anısını anlatacak. Güney Fransa’dan 60’lar New York’una süren hikaye 2000’ler İngiltere’sinde son bulacak. Öykülerin adı; Never Mind, Bad News, Some Hope, Mother’s Milk ve At Last olacak.

1420
TIME 2018 yılının en iyi dizi ve filmlerini seçti - Sayfa 15

Michael Schur’un elinden çıkan dizide kendisiyle aynı gün hayata veda eden yüzlerce insan ile birlikte kendini İyi Yer’de (Good Place) bulan Elenaor Shellstrop’un hikayesini izliyoruz. Tanrı’nın elçisi olduğunu söyleyebileceğimiz Michael’ın rehberliğinde, yeni ruh eşi olan etik uzmanı Chidi Anagonye ve yeni komşularıyla, adeta masal dünyasından fırlamış gibi görünen ve kendine has özellikleri (küfredememe, istediğini yapabilme, ruh halini yansıtan evlerde yaşayabilme vb.) olan yeni mahallesinde yaşamaya başlayan genç kadın bir süre sonra kendisinin oraya ait olmadığını fark eder.

1520
TIME 2018 yılının en iyi dizi ve filmlerini seçti - Sayfa 16

Bu reality şovda, altı yabancıdan oluşan yeni bir grup, güzelliği baş döndüren Oahu adasında tek çatı altında, bol çekişmeli ve senaryosuz bir maceraya adım atıyor.

1620