TIME 2018 yılının en iyi dizi ve filmlerini seçti - Sayfa 11

Killing Eve 2018 yılının en iyi dizileri ise şu şekilde sıralanmış

Luke Jennings'in kitaplarından uyarlanan dizi, ajan olmanın hayallerini kuran bir kadının beklenmedik bir maceraya atılmasını anlatıyor. Güvenlik hizmetlerinde çalışan Eve, ajan olma hayalleri kuran bir kadındır. Villanelle ise şiddete dayanan işinin kendisine sunduğu lükse hayatı seven yetenekli bir katildir. Birbiriyle takıntılı hale gelen bu iki kadın arasında zorlu bir kedi fare oyunu başlar.

1120
TIME 2018 yılının en iyi dizi ve filmlerini seçti - Sayfa 12

Sharp Objects Sharp Objects, kasabasında öldürülen iki genç kızın hikayesiyle birlikte kendi geçmişini de çözmeye çalışan Camille Preaker isimli muhabirin yaşadıklarını anlatıyor. Uzun zamandır görmediği annesi ve üvey kız kardeşi ile bir araya gelen Camille’nin bir cinayeti çözmek için kendi geçmişinden yararlanmasının ardından işler iyice sarpa sarar.

1220
TIME 2018 yılının en iyi dizi ve filmlerini seçti - Sayfa 13

Atlanta, Amerikan komedi-drama televizyon dizisi. Donald Glover tarafından geliştirilen dizide, kendileri ve ailelerine daha iyi bir hayat sağlamak için Atlanta rap piyasasında isim yapmaya çalışan iki kuzenin başlarından geçen olaylar konu edilmektedir

1320
TIME 2018 yılının en iyi dizi ve filmlerini seçti - Sayfa 14

Patrick Melrose David Nicholls tarafından kaleme alınan Melrose serisi, kötü bir çocukluğun ardından anılarını geride bırakan aristokrat bir hayat süren Peter Melrose’un hayatını konu alıyor. Dizide Melrose'un çocukluğuna, aile hayatı, aristokratik yaşamı ve uyuşturucu bağımlısı olduğu döneme değiniliyor.

Dizinin her bir bölümü Melrose’un bir anısını anlatacak. Güney Fransa’dan 60’lar New York’una süren hikaye 2000’ler İngiltere’sinde son bulacak. Öykülerin adı; Never Mind, Bad News, Some Hope, Mother’s Milk ve At Last olacak.

1420