Tecavüzle suçlanan, hayatını kaybeden… Evde Tek Başına 2’nin oyuncuları şimdi ne yapıyor? - Sayfa 6

O zamanlar Plaza Hotel’in sahibi olan Donald Trump, filmin otelinde çekilmesini tek bir şartla kabul eder; o da filmin bir sahnesinde görünecektir. Tek bir cümleyle de olsa Trump dediğini yapar. Seneler sonra ise ABD’nin başkanı olur.

627
Tecavüzle suçlanan, hayatını kaybeden… Evde Tek Başına 2’nin oyuncuları şimdi ne yapıyor? - Sayfa 7

MACAULAY CULKIN (KEVIN MCCALLISTER)
Evde Tek Başına filmlerinin hemen ardından yetenekli çocuk yıldız Macaulay Culkin, birbiri ardına başarılı yapımlarda rol almaya devam etti. Richie Rich, Kız Arkadaşım, Amcam Tek Başına gibi sevilen filmlerde yer aldı.

727
Tecavüzle suçlanan, hayatını kaybeden… Evde Tek Başına 2’nin oyuncuları şimdi ne yapıyor? - Sayfa 8

12 yaşına geldiğinde bir milyonerdi ve 1990’ların sonlarında ilgi odağı dışında kalmasına rağmen hala neslinin en büyük çocuk yıldızlarından biri olarak kabul ediliyordu.

827
Tecavüzle suçlanan, hayatını kaybeden… Evde Tek Başına 2’nin oyuncuları şimdi ne yapıyor? - Sayfa 9

Culkin, Rachel Miner ile evlendiğinde sadece 18 yaşındaydı. Birlikte dört yıl geçirdikten sonra 2012’de ayrıldılar. 2002’den 2010’a kadar da Mila Kunis ile birlikte oldu. Oyunculuğa zaman zaman ara verdi, uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele etti.

2017’de Brenda Song’da aşkı buldu. İkilinin şimdi bir çocuğu var. Macaulay Culkin, en son American Horror Story’nin onuncu sezonunda rol aldı.

927