Tecavüzle suçlanan, hayatını kaybeden… Evde Tek Başına 2’nin oyuncuları şimdi ne yapıyor? - Sayfa 19

Temmuz 2017’de 71 yaşında kalp krizinden hayatını kaybetti.

1927
Tecavüzle suçlanan, hayatını kaybeden… Evde Tek Başına 2’nin oyuncuları şimdi ne yapıyor? - Sayfa 20

GERRY BAMMAN (FRANK AMCA)
Gerry Bamman’ın Kevin’in Evde Tek Başına ve Evde Tek Başına 2’de canlandırdığı huysuz amcası Frank rolü en ünlü rolü. Ancak oyuncu, birçok film ve televizyon yapımında da rol aldı.

Law & Order, Sex and the City, Damages ve The Good Wife gibi çeşitli hit dizilerde yardımcı roller üstlendi. Son olarak 2015’te rol alan 81 yaşındaki oyuncu, New York, Rockland County’de mütevazı bir evde yaşamına devam ediyor.

2027
Tecavüzle suçlanan, hayatını kaybeden… Evde Tek Başına 2’nin oyuncuları şimdi ne yapıyor? - Sayfa 21

DEVIN RATRAY (BUZZ MCCALLISTER)
Evde Tek Başına’daki korkunç, zorba ağabey Buzz rolü en unutulmaz rolü olsa da Devin Ratray pek çok filmde rol aldı. 1980’lerin sonunda oyunculuk yapmaya başlayan çocuk oyuncu, Evde Tek Başına filmlerinde rol aldığında henüz 13 yaşındaydı. Law & Order ve Supernatural bölümlerinde yer aldı.

2013 yılında Oscar adayı Nebraska filminde rol aldı. Ayrıca yakın zamanda 2019 yapımı Hustlers filminde küçük bir rol aldı.

Oyuncu, aynı zamanda ne yazık ki kötü bir şöhrete de sahip. Kız arkadaşı Ratray’ın, kendisini yumrukladığını ve tecavüz ettiğini iddia etti. Bu suçlamaları reddetse de oyuncu, ikinci bir kadın tarafından da tecavüzle suçlandı.

2127
Tecavüzle suçlanan, hayatını kaybeden… Evde Tek Başına 2’nin oyuncuları şimdi ne yapıyor? - Sayfa 22

MATT WEBSTER (BUZZ’IN KIZ ARKADAŞI)
Evde Tek Başına hayranlarının çoğu pek bilmese de kadronun en ilginç isimlerinden biri Matt Webster idi. Çünkü seride Buzz’ın kız arkadaşı daha ekranda görünmeden dalga geçildiğinden yapımcılar, bu çağrışımlar yüzünden genç bir oyuncunun rolün seçmelerine katılmasının hoş olmayacağını düşündü. Ve bunun üzerine de sanat yönetmeninin oğlu Matt Webster elini kaldırdı ve rolü üstlenmeyi teklif etti.

Hatta Ratray bir röportajda bu konuda şaka yaparak şunları söylüyor: “Bence bunun tüm zamanların en çok hasılat yapan aile komedisi olacağını bilseydi, bu konuda ikinci kez düşünürdü.”

Matt Webster Kaliforniya’da bir görsel tasarımcı olarak hayatına devam ediyor.

2227