Taze gelin Petek Dinçöz’den aşk dolu paylaşım! Gençlik aşkı ile dünyaevine girmişti… - Sayfa 37

Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram'da aktif olmaya çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum, kocaman sevgiler.

3752
Taze gelin Petek Dinçöz’den aşk dolu paylaşım! Gençlik aşkı ile dünyaevine girmişti… - Sayfa 38

2. KEZ ANNELİK HEYECANIM YARIM KALDI

2020 yılında ikinci kez anne olacağını duyuran Petek Dinçöz, kısa bir süre sonra bebeğini kaybetmişti.

3852
Taze gelin Petek Dinçöz’den aşk dolu paylaşım! Gençlik aşkı ile dünyaevine girmişti… - Sayfa 39

Dinçöz, üzüntüsünü "Doğuştan gelen boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve troid hastalığım sebebiyle 2. kez yaşadığım annelik heyecanım maalesef yarım kaldı. Ailemizin büyümesi ve İrfan Aslan'ın ağabey olması tek dileğimiz. Rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu sağlıkla, hayırlısıyla yaşatsın." sözleriyle dile getirmişti.

3952
Taze gelin Petek Dinçöz’den aşk dolu paylaşım! Gençlik aşkı ile dünyaevine girmişti… - Sayfa 40

İMAN CASABLANCA KİMDİR?

1999 doğumlu Farslı Arap model İman Casablanca, model ve dizi film oyuncusudur. Babası komiser annesi Fransızca öğretmeni olan Casablanca 6 kardeşli bir ailede büyüdü. Casablanca, Fas'ta matematik mühendisliği okudu ve Arapça, Fransızca, Türkçe ve Farsça olmak üzere toplam dört dil biliyor. Türk Hava Yollarında Kabin Memuru olarak çalışan Iman Casablanca, 2019 yılında Uykusuzular Kulübü dizisinin kadrosuna katılarak oyunculuğa attı. Iman Casablanca, 2018 Best Model of the World birincisi seçildikten sonra "Yasak Elma", "Uykusuzlar Kulübü" ve "Baraj" gibi birçok dizide rol aldı.

4052