Taze gelin Petek Dinçöz’den aşk dolu paylaşım! Gençlik aşkı ile dünyaevine girmişti… - Sayfa 26

Geçtiğimiz günlerde eşi Serkan Kodaloğlu'ndan geçtiğimiz haftalarda boşanan şarkıcı Petek Dinçöz oğlu İrfan Aslan'ı da yanına alarak Miami'ye taşındığını açıklamıştı. Bunun üzerine Dinçöz'ün Miami'de aldığı lüks ev tartışma konusu olmuştu. Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil, Petek Dinçöz'ün ABD'deki evinin görüntülerini yayınlamıştı. Serengil Petek Dinçöz'ün neredeyse 800 bin dolar olan paranın yüzde 20'sini peşin ödediğini söylemişti.

2652
Taze gelin Petek Dinçöz’den aşk dolu paylaşım! Gençlik aşkı ile dünyaevine girmişti… - Sayfa 27

Öte ayndan 2014 yılında nikâh masasına oturduğu Petek Dinçöz'le sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Serkan Kodaloğlu da yeni bir aşka yelken açtı.

2752
Taze gelin Petek Dinçöz’den aşk dolu paylaşım! Gençlik aşkı ile dünyaevine girmişti… - Sayfa 28

Petek Dinçöz ile 8 yıl süren evlilikleri geçtiğimiz günlerde tek celsede biten iş insanı Serkan Kodaloğlu, önceki gece Tarabya'daki bir mekanda, 2018 Best Model of the World birincisi olan Fas asıllı oyuncu Iman Casablanca ile baş başa yemek yerken görüntülendi.

2852
Taze gelin Petek Dinçöz’den aşk dolu paylaşım! Gençlik aşkı ile dünyaevine girmişti… - Sayfa 29

Yaklaşık 5 saat boyunca mekanda kalan çift, samimi halleriyle dikkat çekti. Kodaloğlu gece boyunca Casablanca'dan gözlerini ayıramadı. 2018 Best Model of the World birincisi seçildikten sonra kariyerine Türkiye'de devam eden Casablanca'nın da keyfinin yerinde olduğu gözlendi.

2952