Taze gelin Hadise Rihanna'ya özendi! O detay gözlerden kaçmadı… - Sayfa 3

Güzel şarkıcı, konser öncesi New York Başkonsolosluğu’nun Türk Evi’nde gerçekleştirdiği daveti Instagram hesabından duyurdu. Hadise, "New York Başkonsolosluğu’nun Türk Evi’nde gerçekleştirdiği davete katılmaktan mutluluk duydum. Başkonsolos Sayın Reyhan Özgür’e daveti ve misafirperverliği için teşekkür ederim." dedi.

310
Taze gelin Hadise Rihanna'ya özendi! O detay gözlerden kaçmadı… - Sayfa 4

Hadise geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından paylaştığı, kısa ve sarı saçlı değişik pozuyla Kardashian kardeşlerin tarzına benzetilmişti. Güzel şarkıcı paylaşımında, rap şarkıcısı Murda'yı etiketleyerek, "Baby İmdat!" yazmıştı. Paylaşımdan ikilinin yeni bir düet çıkaracağı anlaşılmıştı.

410
Taze gelin Hadise Rihanna'ya özendi! O detay gözlerden kaçmadı… - Sayfa 5

Şarkıcı geçtiğimiz hafta, Beyoğlu'ndaki Fransız Sarayı'nda düzenlenen Louis Vuitton'un zanaatkarlığı kutladığı Savoir-Faire etkinliğinde tarzını konuşturmuştu. Instagram hesabında organizasyondaki şıklığını paylaşmıştı.

510
Taze gelin Hadise Rihanna'ya özendi! O detay gözlerden kaçmadı… - Sayfa 6

Güzel şarkıcı Hadise çok konuşulan sahne kıyafetleri ve iddialı dans şovlarının yanı sıra son yıllarda özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı ilişkiden sonra yeni bir aşka yelken açtığı iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz ay Çırağan Sarayı'nda evlendiği çok konuşulmuştu.

610