Tatlıses ile Çıtak arasında kriz büyüyor! "Herkes bedel ödeyecek" sözlerine İbo'dan yanıt gecikmedi!

Dilan Çıtak, Tatlıses soyadını aldığından beri işlerinin kötü gittiğini söylemiş ve “Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. ‘Dilan benim kızım’ dedikten sonra bir sürü insan iş anlaşmasını feshetti.” demişti. İbrahim Tatlıses'ten yanıt gecikmedi. Tatlıses, 'Evimi bastı, bana televizyon kumandası fırlattı... Eski halim olsa bunları yapabilir miydi?' dedi.

Tatlıses ile Çıtak arasında kriz büyüyor! "Herkes bedel ödeyecek" sözlerine İbo'dan yanıt gecikmedi! - Sayfa 1

Dilan Çıtak geçen günlerde babası İbrahim Tatlıses’i kastederek bir süredir mobbing ve psikolojik şiddet gördüğünü açıklamıştı.

115
Tatlıses ile Çıtak arasında kriz büyüyor! "Herkes bedel ödeyecek" sözlerine İbo'dan yanıt gecikmedi! - Sayfa 2

Çıtak, “Beyaz Magazin” programında gözyaşları içinde yaşadığı süreci anlattı: “Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. Çıktı bir anda ‘Dilan benim kızım’ dedi. O saatten sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu.

215
Tatlıses ile Çıtak arasında kriz büyüyor! "Herkes bedel ödeyecek" sözlerine İbo'dan yanıt gecikmedi! - Sayfa 3

Bir sürü insan iş anlaşmamı feshetti. Tatlıses soyadının benim yaptığım müziğe hiçbir faydası yok. Büyük markaların masasından kaldırıldım. Sırf insanlar Tatlıses ile çalışmak istemedikleri için.

315
Tatlıses ile Çıtak arasında kriz büyüyor! "Herkes bedel ödeyecek" sözlerine İbo'dan yanıt gecikmedi! - Sayfa 4

Türkiye’nin yüzde 80’i İbrahim Tatlıses’in evlat ayrımcısı olduğunu biliyor. Şu an maddi bir talebim yok. Bir bedel ödedim tabii ki mirasçıyım.” 

415