Tarzıyla büyüledi! İddialı pozlarına beğeni yağdı

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek ile paylaştığı Sakla Beni dizisinde canlandırdığı İncila karakteriyle büyük beğeni toplayan Cemre Baysel, güzelliğiyle adeta büyüledi. Baysel'in gala tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Tarzıyla büyüledi! İddialı pozlarına beğeni yağdı - Sayfa 1

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Sakla Beni'de hayat verdiği İncila karakteriyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Cemre Baysel başarılı oyunculuğu ve duru güzelliğiyle dikkat çekiyor. Baysel, dün akşam İlhan Berk ile başrolünü paylaştığı Aşk Filmi'nin galasına katıldı.

19
Tarzıyla büyüledi! İddialı pozlarına beğeni yağdı - Sayfa 2

Şıklık yarışının yaşandığı galada siyah göğüs dekolteli ve derin yırtmaçlı bir elbise tercih eden Cemre Baysel güzelliğiyle adeta nefes kesti. Baysel'in iddialı tarzı takipçilerinden tam not aldı.

29
Tarzıyla büyüledi! İddialı pozlarına beğeni yağdı - Sayfa 3

Sosyal medya hesabından pozlarını paylaşan güzel oyuncuya; 'Şahane görünüyorsun', 'Çok güzelsin', 'Harikasın', 'Asil, güzel ve yetenekli' yorumları yapıldı.

39
Tarzıyla büyüledi! İddialı pozlarına beğeni yağdı - Sayfa 4

Cemre Baysel, Ege Üniversitesi’nde sanat eğitimi aldı. Televizyona ilk çıkışını 2014 yılında Yeşil Deniz dizisinden yardımcı bir rol ile yaptı.

49