Tarkan'a benziyordu: Popstar Abidin bakın şimdi ne yapıyor? - Sayfa 22

"Onu aşmak için uzun bir zaman harcadık. Normalde yüz yüze gelene kadar sadece isim benzerliği sanıyorlar. Karşılaştığımızda da işle ilgili ciddi bir şey konuşurken bir anda yüz ifadeleri değişiyor ve 'Sizi bir yerden çıkarıyorum ama nereden? Siz Popstar yarışmasına katılmadınız mı?.."

2226
Tarkan'a benziyordu: Popstar Abidin bakın şimdi ne yapıyor? - Sayfa 23

"Size oy vermiştik ama ne oldu?' diye soruyorlar. Tabii, kolay bir şey değil. İnsanlar tarafından tanınıp müziğin dışında onların karşılarına çıkınca enteresan oluyor. Ama nazikçe ve özenli şekilde meslek olarak makas değiştirdim. Virajı aniden dönüp savrulmadım. O da hayatımdaki insanların desteğiyle oldu. Yoksa daha farklı bir tablo olabilirdi. Bazen orada kazandığım şöhreti ve ünü işimde kullanıyorum. Bana biraz daha kolay kapı açıyor."

2326
Tarkan'a benziyordu: Popstar Abidin bakın şimdi ne yapıyor? - Sayfa 24

ŞİMDİKİ YARIŞMALAR MÜZİKTEN SOĞUTMUYOR

Popstar'ın hep es geçilen bir diğer detayı ise verilen ödülleriydi. Özşahin, ödülün bir albüm yapımı ve Amerika'daki dünyanın en prestijli müzik okulu Berklee'de yaz okulu olduğunu söylüyor ve ekliyor:

2426
Tarkan'a benziyordu: Popstar Abidin bakın şimdi ne yapıyor? - Sayfa 25

"Bizden sonra yarışmaya girenler şanslı çünkü evler ve arabalar verildi. Berklee'deki eğitime gitmedim çünkü İngilizceye takıldık. TOEFL gerektiğini hiçbirimize söylemediler. Ünlü olmuşsunuz, şehir şehir konserleri geziyorsunuz... Zaten oraya gitmek için vakit de yoktu."

2526