Gündem
04 Eyl 2024 18:21 Son Güncelleme: 04 Eyl 2024 18:43

Tanju Özcan ifşa etti: "İnsan demeye dilimin varmadığı..."

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Instagram'dan bir parkta alkol alıp yerlere çöp atan 4 kişinin etrafta bıraktığı kirliliği paylaştı. Özcan paylaşımında, "İnsan demeye dilimin varmadığı 4 yaratık oturup sabaha kadar içmişler ve o şekilde de bırakıp kalkmışlar" dedi.

Bolu'nun CHP'li Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya platformu Instagram'dan paylaşımda bulundu. Özcan bir parkta alkol alıp yerlere çöp atan 4 kişinin etrafta bıraktığı kirliliğin görüntülerini paylaştı. "İnsan demeye dilimin varmadığı 4 yaratık oturup sabaha kadar içmişler ve o şekilde de bırakıp kalkmışlar" diyen Özcan, şahısların tespit edildiğini ve haklarında her birine 39.797 TL idari para cezası kesildiğini söyledi.

Tanju Özcan paylaşımına şu notu düştü:

"Dün gece, sanayi bölgemizdeki küçük bir yeşil alanımızda, insan demeye dilimin varmadığı 4 yaratık oturup sabaha kadar içmişler ve o şekilde de bırakıp kalkmışlar.

Biz bu 4 kişiyi tespit ettik ve her birine 39.797 TL idari para cezası kestik. Ayrıca bunlar hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na da suç duyurusunda bulunacağım. Kanun açık, çevreyi kasıtlı olarak kirletmenin 2 yıla kadar hapis cezası var.

Vallahi siz kirletmeye devam ederseniz işin sonu hapishane de bitecek"