Polemik & Kulis
09 Eki 2024 15:26 Son Güncelleme: 09 Eki 2024 15:57

Tanju Özcan çok sinirlendi: Bakacaaazz Tanju Çolak efendi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski futbolcu Tanju Çolak'a sert ifadelerle yüklendi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski futbolcu Tanju Çolak'ın kendisinden davacı olduğunu duyurarak, sert bir açıklama yaptı.

Tanju Çolak, geçen yıl oynanan Boluspor-Samsunspor maçında Samsunspor taraftarlarının stada alınmaması üzerine Boluspor camiasına ve yöneticilerine yönelik sert eleştirilerde bulunmuştu.

Tanju Özcan da bunun üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

"Böyle terbiyesizlik olmaz. Sen kimsin koskoca kulübe, uzun yıllar Türkiye liginde önemli başarılara imza atmış Boluspor’a, taraftarına nasıl dil uzatıyorsun! Senin ne haddine! Kaçakçı, terbiyesiz adam!”

Olayın ardından bir yılı aşkın süre geçmesine rağmen eski futbolcu Tanju Çolak'ın Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı mahkemeye verdiği ortaya çıktı.

Tanju Özcan da bunun üzerine sosyal medya hesabından bu kez de şu açıklamayı yaptı:

“Bolu’da son oynanan Boluspor Samsunspor maçından sonra, Boluspor taraftarına, Bolumuzdaki güvenlik güçlerine ve Boluspor yöneticilerine hakaret ettiği için gerekli tepkiyi gösterdiğim eski futbolcu Tanju Çolak, hakkımda suç duyurusunda bulunmuş, akabinde hakaret suçundan cezalandırılmam istemiyle dava açmış. Bakacaaazz Tanju Çolak efendi. Seni de, beni de tüm Türkiye tanıyor. Biz kediye kedi demekten korkmadık, korkmayız da. Seninle isim benzerliğim olduğu için bugün bir kez daha utandım. İnternete girin bir bakın, Tanju Özcan ve Tanju Çolak yazın, hangisinin altında hangi haberler yazıyor bunu bir kez daha hatırlayıverin. Yiğit namıyla anılır…”