Taner Ölmez’den yıllar sonra gelen itiraf! ‘Buradan sağ çıkabilecek miyim?..’ - Sayfa 14

* Ece Çeşmioğlu’na olan aşkını nasıl anlatırsın?

Ailesine teşekkür ederim, mis gibi bir kız çocuğu yetiştirmişler. Hamilelik sürecinde aşkım bir kat daha depreşti. Şimdi bakıyorum, anneliğin verdiği ayrı bir güzelliği de var.

1423
Taner Ölmez’den yıllar sonra gelen itiraf! ‘Buradan sağ çıkabilecek miyim?..’ - Sayfa 15

* Son dizinde ilk kez bir polisi canlandırıyorsun. Bu yeni rol, farklı bir çalışma metodu gerektirdi mi?

Hayır. Bizim hikâyemiz biraz anlar ve bir sürü fotoğraftan oluşuyor. Çok taze ve sıradan bir polisin de bilemeyeceği hikâyeler var işin içinde. O yüzden bunu kendim bulmam gerekiyordu. Yönetmen ve senaristlerimizle kafa kafaya vererek çalışıp oynadım. Sevdim polisiyeyi, keyifliydi.

1523
Taner Ölmez’den yıllar sonra gelen itiraf! ‘Buradan sağ çıkabilecek miyim?..’ - Sayfa 16

* Kapadokya’da yapıldı çekimleriniz. Nasıldı?

Harika ama çok da zor bir yerdi.

* Neden?

Uzun süre kaldım. O kasvet beni biraz yordu. İş biraz karanlık olduğu için gece çekimleri zordu. Hava çok soğuktu. Bu kadar sert soğuğu daha önce yaşamamıştım. Bazı mekânlarda ‘Ben buradan sağ çıkabilecek miyim’ diye düşündüm.

1623
Taner Ölmez’den yıllar sonra gelen itiraf! ‘Buradan sağ çıkabilecek miyim?..’ - Sayfa 17

* Bir önceki karakterin Ali Vefa, Türk dizi tarihine damga vurdu. Yeni karakterinle ilgili insanların beklentisi büyük oldu. Bu üzerinde baskı yarattı mı?

Olmuyor desem yalan olur. Ama ben iş seçebilen biriyim. Daha önce de böyle oldu, ‘Medcezir’den çıktıktan sonra 40 tane ‘Medcezir’ benzeri iş geldi bana. Hepsi aynı roldü. İstemedim.

1723