Survivordan elenir elenmez bombaladı - Sayfa 6

"Turabi ben adadan ayrılmadan önce bile ne olursa olsun Hakan'a güvenmememi söylüyordu. Turabi bana geçen sene Merve'ye de güvenme diyordu. Ben yapmaz diyordum. Bir tek isim yanılması olmuş o Hakan'dan beklerken bunu Doğukan yaptı."

630
Survivordan elenir elenmez bombaladı - Sayfa 7

"Neden bu kadar birbirleriyle tartıştılar anlamıyorum. En büyük sebep bence Turabi'de çok dik birisi Hakan'da çok dik birisi. Ortak noktada bir türlü buluşturamadık onları."

730
Survivordan elenir elenmez bombaladı - Sayfa 8

"Merve ile hiç bir yakınlaşmam olmadı. Sadece oyunda konuştuk, oyun konuştuk ada hayatına dair konuştuk. Onun dışında benim Merve ile ne Survivor'da ne de sonrası için bir muhabbetim olabilir."

830
Survivordan elenir elenmez bombaladı - Sayfa 9

"Ben kimseyi kırmamaya çalıştım. İlk defa bir şey söyledim ve Hakan bana bağırdı, beni bastırdı. Bakıyorum herkes bana laf söyleyebiliyor. Ancak bana güçleri yetebiliyor. Benim en sevdiğim, abi dediğim insan da bunu yapınca ben orda bir koptum zaten. Hakan'ın burada biraz abarttığını düşündüm. Çünkü ben Hakan'a hiç bir zaman onun bana bağırdığı gibi bağırmadım. Yaşım küçük ya kimseye bir şey diyemiyorum. Gelen geçen bir tekme vursun bana. Böyle bir şey yok. Ben yeri geldiğinde tabi istediğimi söyleyeceğim insanlara. Ama Hakan buna izin vermedi. Bu noktada Hakan'a kırgınım. Her ne kadar adada özür dilese de, olur öyle şeyler desem de ben konuyu uzatmak istemediğim için üzerini örtmüş gibi yapıyorum"

930