Survivor'dan elenen Seda Ocak'tan olay yaratan açıklama! "Açlık yok Survivor'da, arkada..." - Sayfa 7

Zamanla kırgınlıklar kızgınlıklar yaşamış olabilirim ama biriyle tartıştım diye onun hakkında kötü insan ya da karaktersiz demiyecek kadar vicdanım var.Hayatım boyunca kin ve nefret dolu bir insan olmadım. Evet çok üzgündüm ta ki… uçakta 20 yaşlarında,akıl sağlığı yerinde olmayan, çığlıklar atan, annesinin özür dilerken ağladığı bir genci görene kadar. O an bütün kırgınlıklarım ,kızgınlıklarım, isyanım bitti. Ne kadar güzel bir oyunun parçası olduğumu, burada bitmesi gerektiğini, hayatta üzülecek çok daha acı verici şeyler yaşandığını farkettim. 

713
Survivor'dan elenen Seda Ocak'tan olay yaratan açıklama! "Açlık yok Survivor'da, arkada..." - Sayfa 8

Şimdi evimde ailemle birlikteyim ve gerçekten vicdanım çok rahat. Ben hedefime ulaştım. Diller ne derse desin kimseyi kırmadan, iftira atmadan, yalan söylemeden, oynamadan, arkasından konuşmadan, açığını ayıbını ortaya koymadan, bana en uzak gördükleriniz için bile yapabileceğim her şeyi yaparak, yine insanları olduğu gibi kabul ederek yaşadım orayı ve bütün hırsı her gün o parkurda bıraktım." ifadelerine yer vermişti.

813
Survivor'dan elenen Seda Ocak'tan olay yaratan açıklama! "Açlık yok Survivor'da, arkada..." - Sayfa 9

SON AÇIKLAMASI OLAY YARATTI

Geçtiğimiz akşam Instagram hesabından videolar paylaşan ve Survivor'la alakalı yorumlarda bulunan Seda Ocak, açıklamalarıyla herkesi şaşırttı. 

913
Survivor'dan elenen Seda Ocak'tan olay yaratan açıklama! "Açlık yok Survivor'da, arkada..." - Sayfa 10

Paylaşımında yorumlarda bulunan Ocak, "Semalar kaybetti. Benim takımım kazandı. Şimdi öyle mi böyle mi? Açlık yok Survivor'da erzak var ben biliyorum. Arkada mangallar yanıyor" diyerek dikkat çekti.

1013