Survivor'da veda gecesi: Elenen kişi belli oldu! Ödül oyunu baş döndürdü - Sayfa 4

'İLK DEFA GECE YARIŞMIYORUZ'

Aleyna Kalaycıoğlu, "Bugün daha önce hiç yarışmadığım Berna ile çıkacağız. Zaten dün o bana sorduğunda söylemiştim iki atış arasında kaldığımı daha tam karar veremediğimi ancak ikisinden birini seçeceğimi. Kararımı verdim dün gece. İddialı olduğum atışlardan birisini seçeceğim elbette. İnşallah güzel geçer. Her zamanki performansını verebilirim. Bugün tabii ki değişiklik olarak ilk defa gece yarışmıyoruz, bakalım neler olacak çok merak ediyorum. Tüm arkadaşlarımı da başarılar" dedi.

47
Survivor'da veda gecesi: Elenen kişi belli oldu! Ödül oyunu baş döndürdü - Sayfa 5

'KAZASIZ BİR YARIŞ OLSUN'

Aysu Keskin şu ifadeleri kullandı:

Düelloya yeni gelen bir Merve var. Açıkçası ilk defa oynayacak fakat tabii ki ne olacağını bilemiyorum. Herkes için kazasız, belasız bir yarış olsun. En önemlisi o.

57
Survivor'da veda gecesi: Elenen kişi belli oldu! Ödül oyunu baş döndürdü - Sayfa 6

'DUYGULARA YER YOK'

Berna Canbeldek, "Gerçekten Survivor çok zor bir oyun. Düelloda zorlukları unutup, zor değilmiş gibi yapmaya çalışıyorum. O yüzden belki başka bir Berna görüyorsunuzdur. Duyguların çok yeri olmadığı bir yer benim için. Aleyna ile yarışıyorum. Önceden de dedim kimle yarıştığım benim için o an önemli değil. Bugün ilk kez birimiz ikinci tura düşecek. Umuyorum ki ben olmam. Bunu yapmaya çalışacağım. Herkese başarılar dilerim" dedi.

67
Survivor'da veda gecesi: Elenen kişi belli oldu! Ödül oyunu baş döndürdü - Sayfa 7

DÜELLO

Düellonun ilk turunda Merve Aydın, 5-1'lik skorla Aysu Keskin karşısında galip geldi. Aleyna Kalaycıoğlu da, Berna Canbeldek'e 5-3'lük skorla kaybetti. Final turunda Aysu, Aleyna'ya 5-3 kaybederek adaya veda etti.

77