Survivor’da ortalık karıştı! Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya’nın annesine fena patladı… - Sayfa 17

"NİSA, BATUHAN'DAN 3 KAT FAZLA OY ALDI"

Final bölümünden sonra Survivor Ekstra'ya katılan Acun Ilıcalı, Nisa'nın tüm SMS'lerde birinci olduğunu ve Batuhan'dan 3 kat fazla SMS aldığını söyledi.

1720
Survivor’da ortalık karıştı! Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya’nın annesine fena patladı… - Sayfa 18

Acun Ilıcalı konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Nisa Batuhan'dan 3 kat fazla oy aldı. Batuhan'ın hakkı yenmedi sağ olsun annesi hakkımız yendi vs dedi ya senin ne hakkın yenmiş nerede oy nerede? Annesine sevgiler yine de ama Nisa'nın oyu 3 katı. Kim oğlunun hakkını yemiş? Batuhan sen çıktığın her oylamada elenmişsin. Elendiğinde de Ayşe iki katıydı. Kendisini severim ancak bu kadar hırs yapan arkadaşımız aslında hatayı nerede arıyorsa hırs yapmasında. Noter var. Her oylamada elenmişsin hakkım yendi demişsin. Buradaki konu şu; emeğimizi töhmet altında bırakmasına izin vermem. Daha önce böyle saçma iddialar eden bir kadını da dava ettim çatır çatır da kazandım. Namusumuza dil uzatanı affetmem. Bu kadar kişinin emeğini dil uzatılmasına izin vermem. "

İşte o açıklamalar...

1820
Survivor’da ortalık karıştı! Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya’nın annesine fena patladı… - Sayfa 19

BATUHAN: BENİM DE MEKTUBUM VAR, BEKLEYİN

Annesi ve Acun Ilıcalı'nın sözlerine cevapsız kalan Batuhan Karacakaya ise Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Benim de bir mektubum var… Bekleyin" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım...

1920
Survivor’da ortalık karıştı! Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya’nın annesine fena patladı… - Sayfa 20
2020