Survivor'da kan donduran olay: Nagihan ölümün eşiğinden döndü! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 4

'NORMAL ARKADAŞLIKLAR KURULMUYOR'

Konseyde adı en fazla çıkaran ikinci eleme adayı olan Aysu Keskin, "Yine yeniden aday oldum. Takımda kırgın olduğum bir arkadaşım vardı, daha doğrusu ismim çıkınca kırıldım ama şunu hatırladım burası Survivor, normal şartlar altında değiliz. Normal arkadaşlıklar kurulmuyor, ilişkiler burada böyle yürümüyor. Herkesin arkadaşlık anlayışı da aynı olmak zorunda değil. Düellodayım, elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

47
Survivor'da kan donduran olay: Nagihan ölümün eşiğinden döndü! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 5

SEDA İLE ALEYNA ARASINDA GERİLİM

Seda ile Aleyna oyunda rakip oldu. Seda kaybettiği oyun sonrası Aleyna'nın sevincine 'Ben sana o çığlığı yediririm yarın parkurda." diyerek tepki verdi. Arkadaşlarının yanına giderken de tepkisini sürdürdü. Seda'nın sözlerini duyan Aleyna, "Bir şey mi dedin Seda abla?" diye sordu. Seda da, "Şimdi abla mı olduk? Az önce Seda'ydık." cevabını verdi. Aleyna, Seda'ya yenildiğinde çok çirkinleştiğini söyledi.

57
Survivor'da kan donduran olay: Nagihan ölümün eşiğinden döndü! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 6

DOKUNULMAZLIK OYUNU ÖDÜLÜ

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu denge üzerine kuruluydu. Kazanan takım ödül olarak tas kebabı, pilav, soslarıyla beraber biftek ve salatalık turşusu yedi. Heyecan dolu yarışmada galip gelen 12-10'luk skorla Kırmızı takım oldu.

67
Survivor'da kan donduran olay: Nagihan ölümün eşiğinden döndü! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 7

ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI

Konseyde Mavi takımdan adı en fazla çıkarak üçüncü eleme adayı olan yarışmacı Berna oldu. Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan Berna, "Bugünlere ben kolay gelmedim. Hep yalnız savaştım. Böyle de devam edeceğim." dedi.

77