Survivor’da böylesi görülmedi! En yakın arkadaşını Sürgün Adası’na yolladı - Sayfa 12

Gönüllüler takımında ise dokunulmazlığı Berkan ve Seda kazandı.

1223
Survivor’da böylesi görülmedi! En yakın arkadaşını Sürgün Adası’na yolladı - Sayfa 13

Gönüllüler takımında devam eden gerginlik konseye sıçradı. İki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler konseyde bir isim daha çıkardı. Hikmet, Yasin, Ardahan, Yunus Emre ve Atakan arasında yaşanan gerginlik devam etti.

1323
Survivor’da böylesi görülmedi! En yakın arkadaşını Sürgün Adası’na yolladı - Sayfa 14

Hikmet konseyde yaptığı açıklamada, "Sürgün gerçekten benim için zor bir yer değil. Benim yarışmam da ada hayatımda iyi giderken benim 5 ismim çıkması... Survivor'ın ikinci ayındayız. 5 - 6 tane arkadaşın 'kararsız kaldık demeleri...' Bana gelene kadar birkaç tane daha arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Gökhan ile tartıştım, Gökhan 'seni yazacağım' dedi. Yunus Emre ile o gün tartıştık. Atakan niye yazdı? 7 - 8 kişi oturuyorduk. Ben dedim ki 'gruplaşma olduğunu düşünüyorum sen de o gruba dahil misin?' dedim." dedi.

1423
Survivor’da böylesi görülmedi! En yakın arkadaşını Sürgün Adası’na yolladı - Sayfa 15

Atakan'ın ikinci seçeneği de söyle demesinin ardından Hikmet, "Atakan buraya gelmeden önce, karşı takıma gideceğini düşündüm. Ben Atakan'ı seçtiğim zaman, Atakan benimle yarışamaz psikolojisi bozulur' dedim. Atakan, küfür etmedin değil mi diye sordu. Atakan daha sonra, "Çok çirkin, karaktersiz bir adamsın. Adam ol, lafının eri ol. Yaptıklarınla söylediklerin bir olsun." açıklamasında bulundu.

1523