Survivor'da 2 yarışmacı birden eleme adayı oldu - Sayfa 7

MERVE SAKATLIK YAŞADI

Kırmızı Takım'da Merve ile Aleyna, Mavi Takım'da ise Berna ile Begüm kapıştı. Kırmızı Takım'da Merve ile Aleyna parkurda zorlandı ve Merve'nin beli incindi. Doktorlar Merve'yi oyun kenarına aldı. Duruma tepki gösteren Aleyna "Durumu kötüydü birden ben de oynayacağım dedi, iyi değilsen neden çıkıyorsun" dedi.

79
Survivor'da 2 yarışmacı birden eleme adayı oldu - Sayfa 8

3. ELEME ADAYI GİZEM OLDU

Ertelenen konseyde 1 oy Aleyna'ya, 3 oy Nagihan'a ve 7 oy da Gizem'e çıktı. Böylelikle üçüncü eleme adayı gizem oldu. Gize "Acun ben bekliyordum, sıkıntı yok. Düelloya çıkacağım. Kendimi orada görmek istiyorum. Hayırlısı" dedi. Geçen haftadan Aysu adayımız ve bu haftaki son düelloyu oynayacak. Begüm birinci adayımız, Pınar ikinci adayımızdı ve Gizem 3. aday oldu.

89
Survivor'da 2 yarışmacı birden eleme adayı oldu - Sayfa 9

4. ELEME ADAYI ALEYNA

Mavi Takım Kırmızı Takım karşısında geriye düştüğü karşılaşmayı 12-5 kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu. Oylamada 2 Merve, 3 Nefise ve 6 Aleyna çıktı. Böylelikle 4. ve son eleme adayı Aleyna oldu. Aleyna "Düellolardan korkmuyorum. Bir kere girince o heyecanı yaşayınca sürekli kendini yenilemek istiyorsun. Adımın çıkmasını bekliyordum. Eşleşmeleri merak ediyorum" dedi.

EŞLEŞMELER BELLİ OLDU

En yüksek yüzde Aleyna'da 46.67 yüzdesi var. İkinci isim Pınar, 41.30 yüzdesi. 3. İsim Pınar'ın rakibi Gizem, 40.83 yüzdesi. Aleyna'nın rakibi Begüm, 31.25 yüzdesi. Perşembe akşamı karşılaşma gerçekleşecek ve elenen isim belli olacak.

99