Survivor'da 2 yarışmacı birden eleme adayı oldu - Sayfa 5

Sema'nın kardeşi Seda: Üzgünüm. Vedası zaten ayrı bir üzgünlük ama bu tuzağa düştüğümüz için üzgünüm. İkimiz de buraya 7 sezon emek verdik. Survivor'da en iyi 6 kadını saysalar ikimiz çıkarız aynı aileden eminimki performans anlamında. Açıkçası hiç böyle bir şeyin içinde bulunmadık. İkimiz de aynı kişiyle aynı sezon yarıştık. Kötü bir şey söylemeyeceğim hiçbir zaman çok sakinim de. Ama yakıştırmadım. Yani iyiki bir spor yapmışlar, bir bitiremediler. Neydi kinleri nefretleri bilemiyorum çok üzgünüm haketmedi Sema bunu. Bir noktada sinirine hakim olamadı. Hangi yarışmacı konseydeki yılan S'sini görse sorardı. Konuşmayı kabul etmeyerek bir kışkırtma başlamış zaten. Sema'ya da neden bu tuzağa düştü diye üzgünüm ve kızgınım. Çünkü ben onu uyardım. Biz de belli ki yanlış yapmışız ki Sema burada değil ben buradayım. Umarım bir daha böyle bir şey yaşanmaz.

59
Survivor'da 2 yarışmacı birden eleme adayı oldu - Sayfa 6

NAGİHAN'IN DİZİ DÖNDÜ

Kırmızı Takım'da Nagihan ile Nefise ve Mavi Takım'da Begüm ile Aysu karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Begüm-Aysu ikilisi kazandı. Nagihan'ın dizi oyunda döndü. Acılar içerisinde kalan Nagihan "Dizim döndü. Baksana hocam dizim boşta" diye bağırarak ağladı. Nagihan sedye ile oyun alanından alındı. Doktor, iç bağlarda bir sıkıntı var gibi duruyor dedi. Doktorların ilk müdahalesinin ardından Nagihan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

69
Survivor'da 2 yarışmacı birden eleme adayı oldu - Sayfa 7

MERVE SAKATLIK YAŞADI

Kırmızı Takım'da Merve ile Aleyna, Mavi Takım'da ise Berna ile Begüm kapıştı. Kırmızı Takım'da Merve ile Aleyna parkurda zorlandı ve Merve'nin beli incindi. Doktorlar Merve'yi oyun kenarına aldı. Duruma tepki gösteren Aleyna "Durumu kötüydü birden ben de oynayacağım dedi, iyi değilsen neden çıkıyorsun" dedi.

79
Survivor'da 2 yarışmacı birden eleme adayı oldu - Sayfa 8

3. ELEME ADAYI GİZEM OLDU

Ertelenen konseyde 1 oy Aleyna'ya, 3 oy Nagihan'a ve 7 oy da Gizem'e çıktı. Böylelikle üçüncü eleme adayı gizem oldu. Gize "Acun ben bekliyordum, sıkıntı yok. Düelloya çıkacağım. Kendimi orada görmek istiyorum. Hayırlısı" dedi. Geçen haftadan Aysu adayımız ve bu haftaki son düelloyu oynayacak. Begüm birinci adayımız, Pınar ikinci adayımızdı ve Gizem 3. aday oldu.

89