Survivor'a katılacak yeni ismi Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor kadrosu netleşti - Sayfa 4

Daha önce iki kez Survivor'da şampiyon olan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada sağlık sorunlarından dolayı kadroda yer almayacağını açıklamıştı.

Acun Ilıcalı, All Star öncesi Turabi Çamkıran ile buluşmuş ve birlikte çekilen fotoğraflarını, "Geri sayım başladı" notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

417
Survivor'a katılacak yeni ismi Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor kadrosu netleşti - Sayfa 5

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Furkan Kızılay'ın da Survivor All Star'da yarışacağını duyurdu.

Ilıcalı, "Furkan Survivor All Star’a sakatlıkla yarım kalan hikayesini tamamlamak için geliyor. Hızıyla hepimizi şaşırtan Furkan, SMS’siz yarışmanın sürprizi olabilir. Gönülden başarılar" ifadelerini kullandı.

517
Survivor'a katılacak yeni ismi Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor kadrosu netleşti - Sayfa 6

Ilıcalı, ilk yarışmacının Nihat Altınkaya olacağını açıkladı. Ilıcalı "Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

617
Survivor'a katılacak yeni ismi Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor kadrosu netleşti - Sayfa 7

İkinci yarışmacı Nagihan Karadere olarak açıklandı. Ilıcalı paylaşımına "Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım" notunu düştü.

717