Survivor'a katılacak yeni ismi Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor kadrosu netleşti - Sayfa 2

İŞTE SURVIVOR ALL STAR KADROSU...


Acun Ilıcalı, Hatipoğlu ile ilgili şunları yazdı:

"Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda ‘Ben de orada olmalıyım’ dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu Survivor'a renk katacak."

217
Survivor'a katılacak yeni ismi Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor kadrosu netleşti - Sayfa 3

Survivor All Star kadrosunu açıklayan Acun Ilıcalı, geçen hafta Ersin Korkut'un kadroda olacağını açıklamıştı.

Ilıcalı, "Survivor'ın çabukluğu ve hızıyla ses getiren yıldızlarından Ersin Korkut All Star 2024 kadrosunda. All Star'da Ersin ile beraber olacağımız için çok mutluyuz" ifadelerini kullanmıştı.

317
Survivor'a katılacak yeni ismi Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor kadrosu netleşti - Sayfa 4

Daha önce iki kez Survivor'da şampiyon olan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada sağlık sorunlarından dolayı kadroda yer almayacağını açıklamıştı.

Acun Ilıcalı, All Star öncesi Turabi Çamkıran ile buluşmuş ve birlikte çekilen fotoğraflarını, "Geri sayım başladı" notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

417
Survivor'a katılacak yeni ismi Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor kadrosu netleşti - Sayfa 5

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Furkan Kızılay'ın da Survivor All Star'da yarışacağını duyurdu.

Ilıcalı, "Furkan Survivor All Star’a sakatlıkla yarım kalan hikayesini tamamlamak için geliyor. Hızıyla hepimizi şaşırtan Furkan, SMS’siz yarışmanın sürprizi olabilir. Gönülden başarılar" ifadelerini kullandı.

517