Survivor'a katılacak yeni ismi Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor kadrosu netleşti - Sayfa 13

All Star 2024'ün yeni yarışmacısı Merve Aydın oldu. Ilıcalı, "Survivor finalistlerinden sevgili Merve, yaşadığı sakatlık kabusundan sonra zafer için All Star’da. Merve her zaman Merve’dir" dedi.

1317
Survivor'a katılacak yeni ismi Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor kadrosu netleşti - Sayfa 14

All Star 2024'e katılan Nefise Karatay'ın en büyük hayalinin Nagihan Karadere'yle yarışmak olduğunu söyleyen Ilıcalı, "2023 Survivor şampiyonu Nefise Karatay Survivor 2024 All Star’da bizimle beraber olacak. Nefise’nin en büyük hayali Nagihan ile yarışmaktı. İkisinin mücadelesini dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.

1417
Survivor'a katılacak yeni ismi Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor kadrosu netleşti - Sayfa 15

Acun Ilıcalı sosyal medyada yaptığı paylaşımla, Doğukan Manço'nun da kadroda yer alacağını duyurdu. Ilıcalı "Sevgili Doğukan Manço Survivor All Star’da olacak. Hem performansıyla hem karakteriyle seyircilerimizin takdirini toplayan sevgili Doğukan, All Star’ın önemli isimlerinden biri olacak" dedi.

Manço, 2013'te yayınlanan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında mücadele etmiş ve yarışma sonunda Hilmicem İntepe'nin ardından ikinci olmuştu. 2015'te ise Survivor All Star'da yarışan Manço, finali göremeden adaya veda etmişti.

1517
Survivor'a katılacak yeni ismi Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor kadrosu netleşti - Sayfa 16

Seda Ocak, All Star 2024'ün kadrosuna dahil oldu. Acun Ilıcalı, yarışmaya 12'inci olarak katılan Ocak için, "Seda bu sezon All Star'da ve ben de heyecanla onun yarışlarını bekliyorum" yorumunda bulundu.

1617