Survivor Yasin Obuz’un ‘Acun bana racon kesemez’ sözleri çıldırttı! Ilıcalı’nın cevabı sert oldu… - Sayfa 8

"KRALI GELSE BANA RACON KESEMEZ"

Hikmet'in "Adam ol Yasin. Ben dumanını tüttürdüğüm yeri kimseye vermem" sözleri ardından kendine hakim olamayan Yasin, "Bana kralı gelse racon kesemez. Survivor'ımı falan yakarım" dedi. O sırada arkadaşı Gökhan, Yasin'i oradan uzaklaştırdı.

812
Survivor Yasin Obuz’un ‘Acun bana racon kesemez’ sözleri çıldırttı! Ilıcalı’nın cevabı sert oldu… - Sayfa 9

"YASİN'DEN HER ŞEYİ BEKLERİM"

Yaşananların ardından verdiği röportajda Yasin'in davranışlarını değerlendiren Hikmet, "Yine senin gözünün üzerinde kaşın var. Sen buraya oturma, burada benim hatıralarım var. Ben istediğimi yaparım dedi, bunlar hiç hoş şeyler değil. Şu an asla Yasin'de o sakinliği göremiyorum. Aynı yerde kalmamızın imkânı yok. Aynı yarış alanında bile bulunamayız. Her şeyi beklerim ondan" dedi.

912
Survivor Yasin Obuz’un ‘Acun bana racon kesemez’ sözleri çıldırttı! Ilıcalı’nın cevabı sert oldu… - Sayfa 10

Survivor All Star'da Yasin Obuz iki hafta Hikmet Tuğsuz ile kavga etmişti. Ada konseyinde Hikmet'in üzerine yürüyen Yasin küfürlü etmiş ve fiziki temasta bulunmuştu. Acun Ilıcalı ise Yasin'e 5 ödülden yararlanmama cezası vermişti.

1012
Survivor Yasin Obuz’un ‘Acun bana racon kesemez’ sözleri çıldırttı! Ilıcalı’nın cevabı sert oldu… - Sayfa 11

Acun'un "Bir daha bunun çok daha azısını bile yaparsan diskalifiye olacaksın" dediği Yasin yine olay oldu. Hikmet ile kavga eden Yasin'in kampta "Acun Ilıcalı bana racon kesemez" demesi ise Ilıcalı'yı kızdırdı.

1112